soulfly Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 От мен: помещение, барабани и апаратура ! Остава някой да измисли наистина какъв да е формата на събитието и готово.... Евала Моцарт... JUMPDAFUCKUP Цитирай
GroOveR Отговорено Юни 19, 2007 Автор Отговорено Юни 19, 2007 Така като гледам остана по лесната част.Трябва да се организираме,нека всеки каже кога може и да изберем една дата удобна за всички. Цитирай
simon Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 Така като гледам остана по лесната част.Трябва да се организираме,нека всеки каже кога може и да изберем една дата удобна за всички. Това май ще е най-трудната част за изпълнение. Все на някой няма да му е удобно в точно определен ден и час. Ама все пак ще пробваме. Аз например нямам представа, сега съм в Стара Загора, но на 28 юни заминавам за Варна, там ще работя през лятото. Цитирай
GroOveR Отговорено Юни 19, 2007 Автор Отговорено Юни 19, 2007 Не е проблем да го направим и например след 2 месеца,аз лично лятото имам около 2 седмици ходене на море и така нататака иначе съм свободен. Цитирай
Mozart Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 От личен опит знам, че токова нещо като дата удобна за всички- няма !!! За това датата е 30.06 (събота) от 19:00 часа Тук . По-сложният въпрос според мен е формата. Ако Цецо е навит да бъде нешо като открит урок + джем и афтър парти, мисля че ще стане яко! Ако някои има и друга идея да я казва Цитирай
makedonetsa Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 Готов съм за съдействие с каквото се наложи ! Цитирай
soulfly Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 От личен опит знам, че токова нещо като дата удобна за всички- няма !!! За това датата е 30.06 (събота) от 19:00 часа Тук . По-сложният въпрос според мен е формата. Ако Цецо е навит да бъде нешо като открит урок + джем и афтър парти, мисля че ще стане яко! Ако някои има и друга идея да я казва Хммм..при положение, че тогава е концерта на MANOWAR се получава малко кофти... JUMPDAFUCKUP Цитирай
GroOveR Отговорено Юни 20, 2007 Автор Отговорено Юни 20, 2007 Брее това даскало значи ще обърка много работата Цитирай
Spre4 Отговорено Юни 21, 2007 Отговорено Юни 21, 2007 Браво хора идеята е добре само кабете кога и каде и съм там Цитирай
makedonetsa Отговорено Юни 22, 2007 Отговорено Юни 22, 2007 Какво стана сега ? Остава ли срещата за 30.06 ? Цитирай
simon Отговорено Юни 22, 2007 Отговорено Юни 22, 2007 Според мен все още много малко хора знаят, че въобще ще има среща и датата е прекалено рано, но това е мое мнение де. Ако е на 30 аз няма да мога да дойда, по-горе споменах защо. Цитирай
GroOveR Отговорено Юни 22, 2007 Автор Отговорено Юни 22, 2007 Според мен все още много малко хора знаят, че въобще ще има среща и датата е прекалено рано, но това е мое мнение де.Ако е на 30 аз няма да мога да дойда, по-горе споменах защо. И аз мисля така,така като гледам има едно 70% от хората които не знаят,нека да го направим малко по нататак защото лично аз няма да успея,но това не означава че трябва да се съобразявате с мен,просто давам съвет. Цитирай
makedonetsa Отговорено Юни 24, 2007 Отговорено Юни 24, 2007 Ами добре ! Явно за сега се отлага ! Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 24, 2007 Отговорено Юни 24, 2007 Пишете ме и мен! Бих могъл да помогна с чинели например! Но наистина на 30 би било неудобно, щото и аз съм на Manowar. От 2ри, 3ти нататък би било чудесно и да не е делник, но тва предполагам важи за всички! Цитирай
drummer_93 Отговорено Юни 25, 2007 Отговорено Юни 25, 2007 На мен ми е малко поблемно идването до София,защото живея много надалеч.Също така и транспорта... Цитирай
Recommended Posts