motorbreath Публикувано Юни 16, 2007 Публикувано Юни 16, 2007 Ами реших да заровя великото парче на Мейдън Wrathchild в гроба Приемам критики относно всичко(все пак давам линк :Р ) http://rapidshare.com/files/37530058/Wrath...d_demo.mp3.html Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 Ще те критикувам единствено за хостинга на парчето,защото така и не стигнах до него зада го чуя. Сложи го някъде, където нещата наистина работят и всички могат да го чуят. putfile например... Цитирай
Fenix Отговорено Юни 30, 2007 Отговорено Юни 30, 2007 Аз стигнах до него без проблеми и честно да си кажа, не ми харесва като запис. Искам да отбележа, че не съм слушал песента и нямам никаква идея как звучи оригинала. Относно записа - трите китари тотално се наслагват една във друга и не се отличават а става една обща каша. Единствено високите се отличават, но бендовете са офф big time... Блендата на основния ритъм също е доста размазана. Мисля че за нея и трябва повече middle и малко бас. Бързите пасажи също са размазани - трябва да се опитваш да свириш по-чисто. Извинявай за абсолютната критика, но това чувам, това казвам. Аз анализирам песните винаги като слушател. С една дума има още доста работа според мен. Хубаво е все пак, че се опитваш и че събра куража да го постнеш. Малко хора, които не свирят от супер много време си постват първите записи и те винаги звучат така общо взето. Аз също бях един от много малкото дето си ги пускаха и сега като ги чуя, моите бяха наистина отвратителни . Цитирай
motorbreath Отговорено Юли 1, 2007 Автор Отговорено Юли 1, 2007 Мерси ми по-лека лека си оправям грешките Като го постнах не съм очаквал да ми кажете че е добре..не съм глух Цитирай
BloodMetall Отговорено Юли 25, 2007 Отговорено Юли 25, 2007 ЗНАЧИ КИТАРАТА след бас солото не е така и вкараи в началото малко dister на тоя бас и солито на китарата 1 вото малко го вкараи в ритам с барабаните бавиш малко ; ) не се засягаи опитвам се да ти помогна Цитирай
Recommended Posts