salt Публикувано Юни 15, 2007 Публикувано Юни 15, 2007 Какво мислите за тази карта?Заслужава ли си да си я купя? И...ще имам ли проблем с латенцията при свирене с ВСТ иснтрументи и? Ако си я поръчам от е-бай ще ми излезе около 350лв. с доставката до България, апък оттук ми я дават в някои магазини за 427 лв а в други пък за 600 лв.Не знма тези хора за глупаво ли мислят българското общество и какви дистрибутори се пишат като продават някои(почти всияки продукти) с почти двойна надценнка? Какво препоръчвате от БГ или от чужбина да я купя? Благодаря за консултацията Цитирай
presly Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Картата е много достойна, макар и малко старичка (но това пък е плюс - драйверите са и стабилни Относно закупуването от e-bay - помисли за гаранцията. Обикновено в ибея са втора употреба нещата... По-добра идея е да провериш онлайн магазините като thomann.de или musicstore.de - поне ще имаш паневропейска гаранция. Освен това при покупка от чужбина може да ти се наложи да си платиш мито - та разликата в цената може накрая да не е в твоя полза. Цитирай
Mozart Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Мито за стоки от Европейския съюз няма. Нали сме Евросъюзници Иначе аз съм с 1010 лт и съм доволен от нея . Цитирай
мегатон Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Мито за стоки от Европейския съюз няма. Нали сме Евросъюзници Иначе аз съм с 1010 лт и съм доволен от нея . ДОБРА И НАДЕЖНА КАРТА. ЗА ДОСТАВКАТА НЕ МОГА ДА КАЖА НИщО. Цитирай
Recommended Posts