Jump to content
Българският форум за музиканти

За всичкоту басистье у форума!


MDFk

Recommended Posts

 

Профила й в МайСпейс

 

За тези които не са попадали на нея.

Аз попаднах случайно и да си кажа съм много приятно изненадан.

Не се заблуждавайте по розовите дрешки и идиотската шапка - мацката мели слапове с много чувство и пее много приятно. на последното клипче вмъква и един сипматичен бойт-бокс елемент, но това е само перо в нейната шапка. :recourse:

 

Евала й, и повече като нея! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Ами според мен това е доста явно доказателство за нивото зад океана ... тая девойка си е готова звезда от която може да се правят пари и всичко си е както требе дето се вика ... гледах ги по два пъти и вече съм убеден че нищо случайно или импровизирано не свири ... всичко е уж на майтап , поднесено по изключително лек, неангажираш и с чувство за хумор начин зад който предполагам се крият и много работа и учене и при това по правилния начин , защото аз не съм чувал български басист да не говорим за басистка в тая стилистика който да не се олее в желанието да демострира техника , а при нея няма нищо такова - всичко е страшно премерено и изчистено , че чак на моменти дразни .... а за това че и уж между другото пее и то по начин по който не съм чувал никой тук на живо и без разни ефекти и т.н. просто нямам думи ..... ама там е така трябва да си подкован от всякъде .... че и за капак и визия си има ... че и цицки ..... еееее не е честно .... жалко че Принс си има басистка в момента .... както и да е все пак мисля че трябва да споделя и основното си подозрение че тези клипчета са правени от професионалист - и в сценарийно отношение и в музикално - чувал съм че в САЩ е много добре развито и оценено като необходимост правенето на клипчета от такъв тип - както се почне от такива в стил търся работа , издател , импресарио та до търся си гадже , жена и т.н. ..... това е за наше успокоение - предполагам че и доста българи биха се представили добре ако някой ги побутне тук там ......... и все пак това не може да промени факта - девойката е мноо яка .....щото ако не може да свириш и пееш къвто и режисьор да те режисира все е тая . Цеко :greenangel:

Редактирано от zanev 70
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тая, как ша ма погали, разбийш ли - та те пръстите й са по-груби от тези на полска работничка, а сигурно и чинии не мие, поради тази причина...

... но с розАвата шапчица ще започне и по-високо да пее, и по-ниско да свири, ако ми падне, нищо, че е неугледна, ма басистка е -толкоз :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
Ами според мен това е доста явно доказателство за нивото зад океана

Холандия не е зад океана ... не всичко убаво идва от САЩ. Супер фенка е мацката и страшна музикантка !!!

 

а кво ще кажете ей за тоя китаец?

http://www.youtube.com/ChineseBassplayer

Редактирано от vhcs
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.