MDFk Публикувано Юни 14, 2007 Публикувано Юни 14, 2007 Профила й в МайСпейс За тези които не са попадали на нея. Аз попаднах случайно и да си кажа съм много приятно изненадан. Не се заблуждавайте по розовите дрешки и идиотската шапка - мацката мели слапове с много чувство и пее много приятно. на последното клипче вмъква и един сипматичен бойт-бокс елемент, но това е само перо в нейната шапка. Евала й, и повече като нея! Цитирай
zanev 70 Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 (Редактирано) Ами според мен това е доста явно доказателство за нивото зад океана ... тая девойка си е готова звезда от която може да се правят пари и всичко си е както требе дето се вика ... гледах ги по два пъти и вече съм убеден че нищо случайно или импровизирано не свири ... всичко е уж на майтап , поднесено по изключително лек, неангажираш и с чувство за хумор начин зад който предполагам се крият и много работа и учене и при това по правилния начин , защото аз не съм чувал български басист да не говорим за басистка в тая стилистика който да не се олее в желанието да демострира техника , а при нея няма нищо такова - всичко е страшно премерено и изчистено , че чак на моменти дразни .... а за това че и уж между другото пее и то по начин по който не съм чувал никой тук на живо и без разни ефекти и т.н. просто нямам думи ..... ама там е така трябва да си подкован от всякъде .... че и за капак и визия си има ... че и цицки ..... еееее не е честно .... жалко че Принс си има басистка в момента .... както и да е все пак мисля че трябва да споделя и основното си подозрение че тези клипчета са правени от професионалист - и в сценарийно отношение и в музикално - чувал съм че в САЩ е много добре развито и оценено като необходимост правенето на клипчета от такъв тип - както се почне от такива в стил търся работа , издател , импресарио та до търся си гадже , жена и т.н. ..... това е за наше успокоение - предполагам че и доста българи биха се представили добре ако някой ги побутне тук там ......... и все пак това не може да промени факта - девойката е мноо яка .....щото ако не може да свириш и пееш къвто и режисьор да те режисира все е тая . Цеко Редактирано Юни 14, 2007 от zanev 70 Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 И тая, как ша ма погали, разбийш ли - та те пръстите й са по-груби от тези на полска работничка, а сигурно и чинии не мие, поради тази причина... ... но с розАвата шапчица ще започне и по-високо да пее, и по-ниско да свири, ако ми падне, нищо, че е неугледна, ма басистка е -толкоз Цитирай
vhcs Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 (Редактирано) Ами според мен това е доста явно доказателство за нивото зад океана Холандия не е зад океана ... не всичко убаво идва от САЩ. Супер фенка е мацката и страшна музикантка !!! а кво ще кажете ей за тоя китаец? http://www.youtube.com/ChineseBassplayer Редактирано Юни 15, 2007 от vhcs Цитирай
chlen Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Тая лейди я бие сачмата здраво май, дет са вика не е сама. Обаче наистина пере баса много яко, за жена си е направо виртуоз. Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Хехе,супер е мацката,вЕрно е шести номер! Искрене,благодаря за линковете! Цитирай
Dushmanina Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Страхотно! В момента съм на точно този тип музика като вълна, много яко просто! Цитирай
Recommended Posts