Achiles Публикувано Юни 14, 2007 Публикувано Юни 14, 2007 На сайта на бандата http://saltriverbg.com може да чуете новата песен на бандата. Казва се Meaningless. Скоро ще бъдат миксирани и останалите две песни. Ще се радваме да посетите сайта ни, да чуете парчето и да си изкажете мнението. Цитирай
Achiles Отговорено Юни 14, 2007 Автор Отговорено Юни 14, 2007 Радвам се, че ти харесва. На живо е още по- шумно. Яко е парчето, такова шумно, кефи! Цитирай
bi4o Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 мнението ми е... друго нямам какво да кажа...успех, пичове Цитирай
Achiles Отговорено Юни 14, 2007 Автор Отговорено Юни 14, 2007 Мерси, останалите две песни са не по- малко лоши, но още се мискирват. Като станат готови, ще ги пусна и тях за коментар. Цитирай
TONY Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 Пешо - какви троянци ,хваща антивирусната ми програма от твоя сайт? иначе е готино Цитирай
Achiles Отговорено Юни 14, 2007 Автор Отговорено Юни 14, 2007 И на мен ми го е правил понякога този номер, но много рядко. Подозирам, че е нещо от банерите и мисля скоро да ги махна. Но все пак мисля, че е фалшива тревога. Пешо - какви троянци ,хваща антивирусната ми програма от твоя сайт?иначе е готино Цитирай
Rooster Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 Уау, парчето е много яко. С нетърпение чакам и останалите да ги чуя. Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Юни 21, 2007 Отговорено Юни 21, 2007 Единственото парче което ми хареса беше meaningless и то заради енергията която носи, иначе другите са ми малко скучни. Ама тва си ми е лично мнение, не се връзвайте. Цитирай
Achiles Отговорено Юни 21, 2007 Автор Отговорено Юни 21, 2007 Всеки си има право на мнение. Мерси за това, че го казваш Единственото парче което ми хареса беше meaningless и то заради енергията която носи, иначе другите са ми малко скучни. Ама тва си ми е лично мнение, не се връзвайте. Цитирай
Recommended Posts