mengel Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 Нещо се вдъхнових и бочнах малко солачки... Zanev, парчето е много яко Жам и солачки. Текста ми е малко тъп, за 1 час това измислих. Днес понеже съм по- свободен и са закрастих, благодарение на теб, брато... Цитирай
zanev 70 Отговорено Юни 26, 2007 Автор Отговорено Юни 26, 2007 ...и отново :recourse: .... много хубави неща си изсвирил , харесват ми много и като стил и като изпълнение и като тон на китарата , фразиране , необходимата доза сложност .... абе с една дума браво ..... не знам дали ще ти е проблем да ми се обадиш по скайпа за да ми ипратиш смесен файл на вокалите без ефекти и файл със солото за да пробвам да ги миксирам и аз пък и да го направим цялото парче както си следва - след солото пак да има пеене и т.н. .. скайпа ми е Zanev1970 .... още веднъж браво пич Цеко Цитирай
mengel Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 (Редактирано) Благодаря! Удоволствието е мое. Ако искаш може да помисля още малко за пеене накрая за да звучи завършено и тогава да ти ги пратя, става ли? .. Ако пък вместо това се включи някой клавирджия да жулне нещо още по-добре... А китарата съм я писал с V-Amp2. Гледам че се оттърват от тоз ефект ама кат се почовърка става прилично... Редактирано Юни 26, 2007 от mengel Цитирай
zanev 70 Отговорено Юни 26, 2007 Автор Отговорено Юни 26, 2007 както решиш ..... а за V-Amp2 го знаем дето се вика ..... имах такъв до преди 2-3 месеца .... но в последно време съм изцяло на софт процесори - Amplitube2 , Guitar rig 2 , Revalver MK 2 и не се оплаквам ..... чакам с нетърпение довършения вокал , ако разбира се решиш да го довършваш , щото не е проблем да копираме първия куплет още веднъж ... и така ще стане ... Цеко Цитирай
Wolfheart Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 тоя път ни ударихте у земята.незнам да ли ще се свестя скоро. ;) :surprise: за добре свършената работа. Цитирай
Telerig Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 Екстра...заформя се класическа рок хава - поздрави на всички участвали дотука - гръмнали сте бараката - ще гледам да се включа със някое вечерно солце след работа да издухам напрежението и да избия кочината.... Цитирай
MDFk Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 Темата на джема е страшна! Наистина са гръмнали са бараката с малко тротилец....4-5 тона. Браво на всички! Цитирай
ultramega Отговорено Юли 1, 2007 Отговорено Юли 1, 2007 Моят Вариант претърпя малък ремонт ЕТО ТУК МОЖЕ ДА ГО ЧУЕТЕ Цитирай
don_pepinio Отговорено Юли 1, 2007 Отговорено Юли 1, 2007 Ебаси и изродите сте бе хора,за пореден път ме разбихте!!! Евала,евала,евала... http://media.putfile.com/Jam-6 П.П.Занев,приятелю много се кефя на твоите идеи... Цитирай
zanev 70 Отговорено Юли 1, 2007 Автор Отговорено Юли 1, 2007 Евалла , аферим , машала ..... каквото и да кажа ще е недостатъчно за кефа който получих от това което си записал Пешо ... браво френд , а така дето се вика .... радвам се че ти харесват нещата , но знай че удоволствието е изцяло взаимно .... дай боже да дадеш малко начален тласък и на другите обичайни заподозрени участници щото нещо много се спотайват в тъмното ,а е крайно време да врътнат и те нещо та да се облажим ........ много солиден поглед имаш и знеш за кво иде реч м свиренето на рок музика .... още веднъж бравос ... дай боже всекиму дето се вика ... Цеко Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 2, 2007 Отговорено Юли 2, 2007 (Редактирано) Занев, много е яко парчето и не можах да се стърпя То трябваше да почивам, ама шило в торба стои ли... Rock Jam 6 Редактирано Юли 2, 2007 от Chrysalid Цитирай
makatol Отговорено Юли 2, 2007 Отговорено Юли 2, 2007 Занев, много е яко парчето и не можах да се стърпя То трябваше да почивам, ама шило в торба стои ли... Rock Jam 6 звяр си! Цитирай
zanev 70 Отговорено Юли 2, 2007 Автор Отговорено Юли 2, 2007 А така бе братче ..... Chrysalid приятелю , супер хава си заформил ... заслужаваше си чакането .... и много идейно бе ..... браво , еваларка ти правя .... бях почнал да се отчайвам щото нещо се закучи джема - за две седмици мисля че само трима се включиха - естествено по подобаващ начин - Fashion , ultramega и mengel .... от топлото ли , от що ли , друг път се изреждаха по 10 участника за същия период .... ама се оказа че е затищие пред буря ... още веднъж браво ..... ... двамцата с Пешо за един ден хвърлихте по един мръснишки начин ръкавицата на китарното войнство във форума .... сега да видим как империята ще отвърне на удара .. о йееееее . Цеко Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 2, 2007 Отговорено Юли 2, 2007 Цеко, радвам се че ти допадна тоз вариант. В интерес на истината не съм го мислил кой знае колко, пък и не ми се щеше да се въртят безкрайни сола през цялато време, затуй - повече темички Цитирай
Telerig Отговорено Юли 2, 2007 Отговорено Юли 2, 2007 ехаааааа тук вече зверовете излязоха от бърлогите и налазиха браво Ултамега Пепиньо и Бобз! Много мелодия и хармонии + техничност при Боби и лудницата която си е характерна за Пепиньо! Аз позаписах едно солце но ще го довърша утре вечер че много ми се спи апък не искам да го претупам Чакаме земята да се разтърси скоро и от тежката артилерия Цитирай
Recommended Posts