bulby Публикувано Юни 13, 2007 Публикувано Юни 13, 2007 Здравейте Напоследък съм натеглил от еМуле доста читави караоке версии на разни любими парчета, на които чат-пат си припявам, като имам време, настроение и желание... все по-рядко напоследък, ама това е друга тема. Та за караоке файловете (всичко си е mp3, никакви MIDI простотии) - всичките си съдържат и бек вокалите, липсва им само основната вокална линия Мислех си да седна да запиша вокали върху няколко, но ми хрумна, че може да се включим повече хора в инициативата и всеки да публикува своята версия тук. Нужни са ви само компютър и микрофон, дори такива за по 5-10лв за Скайп вършат съвсем прилична работа. Има и не малко програми, с които можете да се запишете върху сингбека и даже да си добавите малко дилей, ривърб, компресия или каквото решите, че ви е нужно Аз лично съм насвалил само харесвани от мен парчета с мъжки вокали, но който иска някое определено парче мога да му го потърся. Желателно е да е по-известно, иначе не е много сигурно, че ще мога да му намеря свестен сингбек. Преди имаше леко подобна инициатива с "Yesterday" на Бийтълс, но според мен няма нужда всички да правим едно и също парче, по-добре всеки да си избере такова, което му харесва и му пасва добре на гласовите данни. Ще се радвам ако повече хора се включат, аз лично обещавам до края на седмицата да пусна поне един мой запис Цитирай
Грация Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Страхотна идейка. Ако скоро си взема компютър ще участвам, обещавам! Усмивки! Цитирай
Mandalay Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Аз имам проблеми с настройките на мулето и не мога да свалям от него. Можеш ли да дадеш списък на нещата, които вече си свалил и да ми пратиш някое, което ми пасва да го запиша? Цитирай
StoIko Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Аз имам проблеми с настройките на мулето и не мога да свалям от него. Можеш ли да дадеш списък на нещата, които вече си свалил и да ми пратиш някое, което ми пасва да го запиша? супер яко аз сам сагласен ама нямам емуле от каде да го драпна Цитирай
bulby Отговорено Юни 16, 2007 Автор Отговорено Юни 16, 2007 Ами ето списък със сваленото от мен до момента: Beatles - Yesterday.mp3Coldplay - Clocks.mp3 Coldplay - God Put a Smile Upon Your Face.mp3 Coldplay - Trouble.mp3 D2 - Ne Moga da Spra da te Obicham.mp3 Faith No More - Easy.mp3 Incubus - Drive.mp3 Inxs - New Sensation.mp3 Johnny Cash - Folsom Prison Blues.mp3 Johnny Cash - Ring of Fire.mp3 Louis Armstrong - What a Wonderful World.mp3 Nirvana - About a Girl.mp3 Nirvana - Come as You Are.mp3 Oasis - Wonderwall.mp3 Pearl Jam - Better Man.mp3 Pearl Jam - Black.mp3 Pearl Jam - Jeremy.mp3 Pink Floyd - Wish you were here.mp3 Radiohead - Fake Plastic Trees.mp3 Radiohead - Karma Police.mp3 Radiohead - Street Spirit (Fade Out).mp3 Red Hot Chilli Peppers - Aeroplane.mp3 Red Hot Chilli Peppers - Under the Bridge.mp3 REM - Everybody Hurts.mp3 REM - Losing My Religion.mp3 Robbie Williams - Feel.mp3 Rolling Stones - Angie.mp3 Rolling Stones - Wild Horses.mp3 Seal - Crazy.mp3 Seal - Kiss From a Rose.mp3 Soundgarden - Black Hole Sun.mp3 Stone Temple Pilots - Interstate Love Song.mp3 Stone Temple Pilots - Plush.mp3 The Doors - Break on Through.mp3 The Smiths - Heaven Knows I'm Miserable Now.mp3 The Smiths - How Soon is Now.mp3 The Verve - Bittersweet Symphony.mp3 The Verve - Lucky Man.mp3 The Verve - The Drugs Don't Work.mp3 U2 - Desire.mp3 U2 - One.mp3 U2 - Where the Streets Have No Name.mp3 Ugly Kid Joe - Everything About You.mp3 Повечето (даже почти всички) парчета имат бек-вокалите, което понякога е кофти, защото малко или много трябва да се съобразяваш с тях при фразите. Пуснал съм и други парчета за сваляне. Ако някой иска да му пратя някое от тези - да каже кое и да си даде мейла (в темата или на лично). Снощи записвах Incubus - Drive ама нещо не бях в кондиция и се получи доста зле , та няма да го пускам да се излагам, запазвам си правото да се пробвам наново Цитирай
mravata Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 амии, аз бих искала ако може да ми пратиш Faith No More - Easy и REM - Losing My Religion.. на mravata@netbg.com Цитирай
Mandalay Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Louis Armstrong - What a Wonderful World.mp3Red Hot Chilli Peppers - Under the Bridge.mp3 Seal - Kiss From a Rose.mp3 тези тричките, ако може, на email: mandalay@abv.bg Цитирай
bulby Отговорено Юни 17, 2007 Автор Отговорено Юни 17, 2007 (Редактирано) Всъщност нямаше нужда от мейли, качих ги в bgshare.com за по-удобно и за да са достъпни за всички Караоке: Faith No More - Easy Караоке: Louis Armstrong - What a Wonderful World Караоке: RHCP - Under the Bridge Караоке: REM - Loosing My Religion Караоке: Seal - Kiss from a Rose Иначе мисля, че мога да ви намеря почти всяка по-известна песен, тъй че не се ограничавайте до този списък, ами ми пишете на лични кои парчета искате да ви потърся Редактирано Юни 17, 2007 от Angermeans Цитирай
bulby Отговорено Юни 18, 2007 Автор Отговорено Юни 18, 2007 Еми айде, аз явно съм първи STONE TEMPLE PILOTS - Interstate Love Song Май го поомазах на места, ама винаги може и по-зле Цитирай
noti4ka Отговорено Юни 22, 2007 Отговорено Юни 22, 2007 (Редактирано) Ако ми намериш нещо на Тото: 1.Unchain my heart 2.Cruel 3.On the other side 4.Miss sun Mноого ще съм ти благодарна Редактирано Юни 22, 2007 от noti4ka Цитирай
Грация Отговорено Юни 22, 2007 Отговорено Юни 22, 2007 Чудесен старт! Хайде действайте, че ми е много интересно! Усмивки! Цитирай
LOE Отговорено Юни 23, 2007 Отговорено Юни 23, 2007 аз искам тези Nirvana - Come as You Are.mp3 Radiohead - Fake Plastic Trees.mp3 Radiohead - Karma Police.mp3 Radiohead - Street Spirit (Fade Out).mp3 Red Hot Chilli Peppers - Aeroplane.mp3 Soundgarden - Black Hole Sun.mp3 защо направо не ги качиш всичките някъде където може да се теглят свободно... ако може да намериш и mmmmm m mmm mm на crash test dummies че тя е по нисичка.. Цитирай
MDFk Отговорено Юни 24, 2007 Отговорено Юни 24, 2007 ^Май някой не чете, а? Всъщност нямаше нужда от мейли, качих ги в bgshare.com за по-удобно и за да са достъпни за всички Цитирай
LOE Отговорено Юни 24, 2007 Отговорено Юни 24, 2007 абе идеята беше да се качат някъде където се тегли като хората, и не ти предлагат учтиво да плащаш за да теглиш бързо а и така трябва да се търсят, друго си е да се шляпнат в една папка на дата.бг примерно Цитирай
bulby Отговорено Юни 24, 2007 Автор Отговорено Юни 24, 2007 Сори братче, ма нямам акаунт в дата.бг, а вече май не дават такива. Не виждам какво му е лошото на BGShare, просто отваряш линка, кликваш на "Безплатно" и файла се сваля. Исканите от теб парчета ги качих тук: http://angermeans.bgshare.com/karaoke/ noti4ka - За съжаление не успях да намеря исканите от теб парчета. Цитирай
Recommended Posts