Jump to content
Българският форум за музиканти

въпрос


fifka

Recommended Posts

отдавна не бях влизала вьв форума за да ви кажа 4е ве4е си изрисувах китарата та даже изтрих ве4е това което бе6е изли6но(остана една гола бременна полу русалка полу морско кон4е).не сьм трила лака,не сьм купувала специални бои.....и няма никакви ло6и последствия. Звукьт не се е променил изоб6то(дори след като изтрих една 4аст). :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жени бе, казах ли ти, рокерю - правят квот са си наумили. Лошите последствия може да дойдат като роди русалката..., щот малките русалчета можа да излижат лака и тогава италианските майстори ...

Редактирано от DYLGIQ
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз невярвам :thumbdown:

я сподели каква и колко годишна е китарата.

 

Китарата е hohner и е на 3години.А дали вярваш или не_____ вярваш наистина на никой не му пука.Аз съм много доволна от резултата.

 

:icon_shithappens::):):):offtopic-001::offtopic-001::offtopic-001::offtopic-001::offtopic-001::offtopic-001::offtopic-001::offtopic-001::offtopic-001::offtopic-001::offtopic-001::offtopic-001::offtopic-001::offtopic-001::offtopic-001::offtopic-001:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурни сме, че за човек, който не държи на свиренето, а на външния вид, резултата е чудесен.

 

Даже сега си спомних, че на една изложбда, на която бях преди време, имаше страхотна картина, нарисувана върху гърба на виолончело.

 

Успех!

 

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.....Аре стига сте говорили глупости.Как може да кажеш 4е не ме интересува свиренето без да ме познаваш.Все едно съм ебати кифлата дето свири на китара да се прави на интересна.Супер тъпа стана ве4е тая тема.И като открих форума много се зарадвах 4е има някакво място където мога да питам каквото ми трябва и да ми помогнат ,оба4е се оказва 4е и тука има някакви хора които изразяват мнението ей така без да имат да кават нищо........аз зададох темета защото наистина ми трябвяше помощ оба4е ..........много малко бяха хората които които казаха нещо смислено и ми е много интересно като някой е задал въпрос за какво трябва да се вкарват тъпи саркасти4ни подмятания...Най-добре ще е верно да бъде изтрита тая тема 6тото ако някой се интересува от въпроса едва ли 6те нау4и не6то.. :hysterical::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това че вярвам или не вярвам и на никой не му пука - въобще не ме ебе :) мнението ми за звука е че се е променил,но може би не го усещаш...

 

не искам да се заяждаме с никой , " на кой му пука че невярваш " :)

 

аиде със здраве си свири :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, бе, тая тема е тъпа поначало. 6тото нали се се6та6, 4е няма да убеди6 човек, който свири на акусти4ен инструмент, 4е като си мацнала боята на китарката и звукът не се е променил? Ина4е не оспорвам, 4е сигурно изглежда добре една гола бременна полу русалка полу морско кон4е?!

А и не казвам, 4е не те интересува свиренето - просто смятам, 4е звукът се е променил. но от това /както ти казва6/ на никой не му пука.

 

А темата е готино да остане като вид инфо.

 

Влад

 

Абе по принцип не6то говорехме тука да не се пише като в 4ат, ама сигурно така по-лесно ще ме разбереш. А и тоя форум май е тъп, а?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

fifkе, май си от оная порода, която отбира от това, което й говорят, само това, което иска да чуе! Недей - води до летални последици! Какво се опитват да ти кажат хората: звука СЕ е променил, просто а) прекалено малко, за да го усетиш ти; б)достатъчно, но просто не свириш от достатъчно дълго, за да го усетиш;

 

Факт е, че акустичните инструменти се влияят много от характеристиките на финиша и че малка промяна може да доведе до големи последици за звученето, тембъра, яснотата на тона. Факт е, че това е доказано вече толкова века лютиерско майсторство. Просто е глупаво да твърдиш, че понеже ТИ не го чуваш, значи не е там... При солид боди инструментите има значение с какво лепило лепиш дъските, ти ми говориш за боята и лака... Както и да е! Не го чуваш и на теб ти е мирно на главата, щото се кефиш на полурусалката-полуморското свинче (омг втф?! о_О). Щом те радва, значи крайният резултат е постигнат, а това е важното!

 

Айде свири си със здраве и не упреквай другите, че знаят малко повече за китарите и факторите, влияещи на акустичните характериситки на който и да било инструмент... :D

 

Поздрави,

Влад

Редактирано от vlex
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.