BlackCorsair Публикувано Април 3, 2005 Публикувано Април 3, 2005 Такааа ето линк към Angerpoint - Beyond The Walls Това не моя авторска музика , но е записвана в моето студио! Angerpoint са Хасковска Метъл Група , а това им е първата песен ,която записахме. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 Страхотно бих казал! Музиката не е много в стила ми, но саунда и изобщо изпълнението определено е на ниво! Мисля, че тук доста хора ще го харесат! Поговорих и с BlackCorsair за това как е правено и мога да кажа само Цитирай
fracture Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 (Редактирано) е че супер си е парчето само така момчета тъкмо бях станал и това дойде на място, като за досъбуждане, денят започна добре Редактирано Април 3, 2005 от fracture Цитирай
jFog Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 много мощно !!! и много добре направено на 2:59 на лежащия акорд очаквахг пукотевица...незнам защо Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 Извинявам се, но искам обяснение, защо и от кого ми е бил изтрит поста. Цитирай
sw1tched Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 Супер е . Бих се радвал да свирим с тях в Шипката тия месеци, обещаващо звучи това mp3. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Април 3, 2005 Отговорено Април 3, 2005 Извинявам се, но искам обяснение, защо и от кого ми е бил изтрит поста. Благодаря... Цитирай
Angerpoint Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Здравейте.Искам само да кажа благодаря за изказванията и, че много се кефя от това, че ви е харесала песента. Цитирай
the_gorer Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Ей това къса синджира отвсякъде!!! Много ударно и плътно, бих казал щатско като саунд. Корсаре, кажи как избичихте толкова зверски саунд на китарите, дя? Кви ефекти, обработки и прочее. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 Ей това къса синджира отвсякъде!!! Много ударно и плътно, бих казал щатско като саунд. Корсаре, кажи как избичихте толкова зверски саунд на китарите, дя? Кви ефекти, обработки и прочее. Докато се бъзикаме с Джазмените по форума ,ръчкам туй -онуй тука в студиото си и Ей на такива работи стават Цитирай
the_gorer Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Казвай рецептата - този саунд къса синджира отвсякъде. Междудругото: къде ти е студиото, с какво си оборудван и кач пара вземаш? Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 Казвай рецептата - този саунд къса синджира отвсякъде.Междудругото: къде ти е студиото, с какво си оборудван и кач пара вземаш? рецептата си я казах в темата за "Chain"a Аз работя само с Line 6 и една стара вече Pro Tools TDM система. Барабаните са истински ,записани са си у нас и това е! А и китарата ми е Washburn някъв си Нуно Бетенкорд модел , а баса Ibanec с Активни EMG адаптери. Останалото е дългогодишно блъскане и мерак ! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Тъкмо щях да се изкажа критично за китарите. Е личи си им че са амп симулирани с Line6 (щях да добавя или V-amp ако не знаех). Имат нещо специфично в звученето, което не мога да обясня с думи, но веднага се познава. Същото е и като си пусна Rare Trax на Meshuggah. Там първите парчета са стари и записвани с истински ампове, но по едно време 6-то или 7-мо парче е правено с Line6, на тембър е почти еднакво, но се познава от километри... Иначе наистина отлична продукция. Особено барабаните. Знам каква мъка е да се запишат истински барабани наживо. Какви микрофони си ползвал и колко на брой? Цитирай
sw1tched Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Аз продължавам да съм фен на звука в Stain Studio като ще е за много пари . напр. - http://www.fyeld.com/03_syco_level.mp3 Цитирай
Боян Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Тва в студио ли е записвано... ..представата ми за студийна продукция вече съвсем се обърка :think: Ама много си го изкривил саунда бе, то се не трае чак на -9 rms, па и офсет колкото си щеш Бас нема, каса нема :evil: Иначе е `ного хубаво Се така давай, ше превземеш скоро пазара :arrow: ъхъ :hello: Цитирай
Recommended Posts