malaguena87 Публикувано Юни 11, 2007 Публикувано Юни 11, 2007 (Редактирано) Malaguena преведено от испански значи момиче от Малага и това са любимите ми мелодии за свирене, доста често се намират в комбинации с фламенко. Още от първия път, когато чух една кратичка малагуена разбрах, че това име ще ме следва На 20 години съм и свиря на китара от около две години и половина, но не намирам много свободно време и затова и не напредвам с нормалната бързина... Все още разчитам само на табулатурки и нотички ( много от познатите ми са ми казвали, че след около 1-2 години свирене на китара те могат да си пресъздадат всякакви мелодии - когато чуят някоя песен по радиото или ако нещо им се върти в главата могат да си засвирят с лекота...) обаче при мен - неще и неще главата ми е пълна с мелодии постоянно, обаче като седна и хвана китарата, свиря 2-3 ноти и дотук, но аз не се отказвам, само ме е яд, че нямам време за уроци, а наистина ми се иска да взема няколко... може би след годинка-две.. Радвам се, че го има този форум, откривам си много интересни работи тук И при това на български )) Ех, колко ми липсва този език... все още не знам, обаче, как мога да си сменя юзърнейм, ще съм благодарна някой да ми помогне.... Еми това е накратко за мен! unforgettable people in an unforgettable place = Unforgettable time Редактирано Юни 11, 2007 от IgniteAll Цитирай
Wolfheart Отговорено Юни 11, 2007 Отговорено Юни 11, 2007 привет и добре дошла.не насилвай нещата,всичко с времето си.то и не е нужно да имаш инструмент до теб.мен ме хвана веднъж във влака и нямах инструмент, тогава и простият нотен лист с химикалка върши работа.ама си трябва солфежец. поздрави и добре дошла отново. Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 11, 2007 Отговорено Юни 11, 2007 Направих рекорд по превод от шльокавица към кирилица Поздрави и от мен и МНОГО МОЛЯ пиши на кирилица. Форумът има вграден кирилизатор горе вдясно По принцип не превеждаме темите от латиница, а ги трием, но ми стана кофти, че ти е 4-ти коментар и така ще пострада... а е и твоето представяне За смяна на юзърнейм не мога да ти помогна... Това име, което си си избрала остава без опция за промяна. Поздрави, Виктор Цитирай
malaguena87 Отговорено Юни 11, 2007 Автор Отговорено Юни 11, 2007 (Редактирано) Сорри, не бях видяла катализатора от сега на татък ще го ползвам,наистина се радвам че представянето ми не е изтрито иначе щях да се чудя дьлго врме какво толкова лошо съм написала че да заслужи изтриване 10х Редактирано Юни 11, 2007 от sellena Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 12, 2007 Отговорено Юни 12, 2007 Не се притеснявай, отне ми 2 минути да го пренапиша. Важното е да не ти е скучно сред нас и да не се отказваш от китарата! Форумът е пълен с ужасно много информация, част от която е крайно обективна. Ако нещо някъде не е написано разбираемо за теб - питай! Винаги има хора, които биха ти помогнали с огромно желание и удоволствие за почти 100% от музикалните ти въпроси. П.П. Провери си личните съобщения. Има нещо за теб, което ще ти хареса. Поздрави, Виктор Цитирай
TerminalFrost Отговорено Юни 12, 2007 Отговорено Юни 12, 2007 Здравей! Приятно и ползотворно прекарване във форума! Цитирай
Fenix Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Здрасти и добре дошла. Пиша основно относно ника - би трябвало да може да се смени, тъй като аз и още двама поне, за които се сещам в момента сме си го сменяли. Мисля, че за това трябва да се обърнеш към админа или с една дума musicman. На мен тогава ми го направи друг админ де, ама той вече не е админ.... Поздрави и успех. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Добре дощла,момиче от Малага!Надявам се форума да се окаже ползотворен за тебе! Владо Цитирай
Transform Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 Здравей и от мен, весело прекарване във форума. А за слуха, не се притеснявай, идва си с времето...поне така са ми казвали Цитирай
Django Отговорено Юни 24, 2007 Отговорено Юни 24, 2007 ЗдрастиКак сме...гледам че Malaguena ти е сигурно любимо пърче,аз преди я свирих в аржимент на Лекуона Поздрави Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 12, 2007 Отговорено Юли 12, 2007 Доде момата и й налетяха разни... Здравей, девойко, не се отказвай, или пък, но не без бой. Свиренето е голяма играчка, имаш толкова за учене, колкото и ние, всъшност. Дай линк за тва парче бе, леле, латино... Ей, Светъл, стига с тези "добредошли", ще ни почерниш форума. Цитирай
niki123bg Отговорено Юли 15, 2007 Отговорено Юли 15, 2007 Добре дошла във форума В същност точният превод на въпросната гръцка думичка няма много общо с "ежедневната" употреба на тази думичка. Не се има в предвид чикиджия, а по-скоро тъпанар, глупак, простак... Разбира се, зависи и от интонацията и контекста. Използвана по адрес на непознат има обидно значение, но между познати е доста често употребявана, особено между тинейджъри. Доста често чувам да се употребява тази думичка, но при наличието на гръцки колеги е нормално Цитирай
RonCarter Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 Чамбао са от Малага Добре дошла и от мен Цитирай
Recommended Posts