orlin_jv Публикувано Март 25, 2022 Публикувано Март 25, 2022 Някой от колегите да има General Music GEM WS1 (здрав, с дефект, за части) или да ме ориентирате от къде мога да закупя части за този модел? Може и ориентал или стандартния модел. WS2 също мисля че ще ми свършил работа. Цитирай
Koobenot Отговорено Април 29, 2022 Отговорено Април 29, 2022 (Редактирано) В България частите са кът. Ако са някакви потенциометри, енкодери, интегрални схеми и прочие електроника, най-добре е да се намери серийния номер на компонента и да се търси по номер, хем цената ще е по-ниска, хем шанса да се открие конкретното нещо е по-голям. Поне в моят личен опит ако търся примерно "volume потенциометър за Roland XXX" рядко съм намирал нещо, трябва да открия първо серийния номер на потенциометъра и тогава излиза. Ако частите са някаква механика като гумички за клавиши, за джойстик и прочие или специфични неща за клавира, работата е по-трудна. Какво точно търсиш като части? Все пак, можеш да попиташ в Кънчев, има интересни части за кийборди. Редактирано Април 29, 2022 от Koobenot Цитирай
Rumen Krastrv Отговорено Септември 21, 2022 Отговорено Септември 21, 2022 On 3/25/2022 at 5:26 PM, orlin_jv said: Някой от колегите да има General Music GEM WS1 (здрав, с дефект, за части) или да ме ориентирате от къде мога да закупя части за този модел? Може и ориентал или стандартния модел. WS2 също мисля че ще ми свършил работа. Зависи, какво ти трябва. Макар че си приличат електрониката на WS1 и WS2 е различна. Цитирай
Recommended Posts