OtsirH Публикувано Юни 9, 2007 Публикувано Юни 9, 2007 Привет. Отново ще ви занимая с разни питанки, естествено поради факта че съм хабсолютен Бен Гън. Значи харесал съм си тяло за китарка от Warmoth.com : LP Flame Maple Top on Mahogany Back, и разни други Gibson-ски дреболии (ключове, врътки и т.н.). Та интересува ме дали тез пичове правят доставки за БГ иако някол е пазарувал как се държат, кви при е доставката? Другото което ме интересува е следното: дали евентуално това тяло би си паснало, като звучене със гриф от явор/f-bord ясен (щото такъв имам)? Благодаря на отзовалите се... Цитирай
рахата Отговорено Юни 12, 2007 Отговорено Юни 12, 2007 виж това: http://www.woodycustom.com/ обаче преди време им писах и нищо не ми отговориха.най добре виж някой майстор в Бг.Диката или някой др. пиши ако се интересуваш и мога да ти дам тел. Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 12, 2007 Отговорено Юни 12, 2007 телата за гибсън не са ли за сет нек? твоя най вероятно е болт-он Цитирай
OtsirH Отговорено Юни 15, 2007 Автор Отговорено Юни 15, 2007 Ми Болт-он е, ама ко се навия сериозно (за което трябват парички) бих си поръчал и гриф от там. Нямат доставки за BG, но имам доста познати в USA i Canada, та ще ползвам тях сигурно. Значи прая си сметката и излиза че за около 7-800 долара ми излизат: тяло, гриф, хардуер, и доставка (електрониката, ще я взимам отделно, и на първо време ще е нещо лабаво). Идеята ми е Лес Поул Стандарт Фейдет - Тъбако СънБърст, като за боядисването ще ползвам услугите на тукашни лютиери. Другия вариянт е бригада в USA или England ..... и от там направо готова летва с надпис GIBSON, който незнам колко оскъпява продукта Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 друга далавера е летва с надпис Епифоне и адаптери димарцио или дънкан Цитирай
OtsirH Отговорено Юни 15, 2007 Автор Отговорено Юни 15, 2007 Epiphone (Епифон, Епифън, или както там са чете) адски много ме дразни как седи на грозната глава, и дори как звучи, незнам като какво да го определя , **а*ти крастата..... Цитирай
vurbito Отговорено Юни 18, 2007 Отговорено Юни 18, 2007 виж това:http://www.woodycustom.com/ обаче преди време им писах и нищо не ми отговориха.най добре виж някой майстор в Бг.Диката или някой др. пиши ако се интересуваш и мога да ти дам тел. Я дай координати на Диката направо. Цитирай
Recommended Posts