apoplexia Публикувано Декември 5, 2021 Публикувано Декември 5, 2021 Привет. Не съм запознат с новите технологии. Моля за съвет за малко китарно комбо, което да може да се използва в кооперация, да има чист канал, дилей и ривърб са добре дошли, може и овърдрайв канал (не е задължително). Идеята е да въведа лека-полека детето в китарния звук, да свиква ухото и прочие. Иначе имам Кемпер, така че не ми трябва нищо луксозно и скъпо. Благодаря предварително Цитирай
Ламби Отговорено Декември 5, 2021 Отговорено Декември 5, 2021 И какво ще му стане на кемпера ако детето се упражнява на него?Всеки интерфейс също е по добре от малко комбо.Все пак всеки стартов комплект е подходящ за изхвърляне след време.Може и да бъркам нещо,но няма хубави малки комбо усилватели. Цитирай
apoplexia Отговорено Декември 5, 2021 Автор Отговорено Декември 5, 2021 Детето няма да се упражнява, на 2.5 години е. Искам да го въведа в китарния звук. (Кемпер е само на слушалки). За сега се справяме с акустична китара, но ми се иска да задълбочим. Затова търся нещо малко и лесно подвижно ( ще трябва и по-ниско бюджетна китара, но това е друга тема). Спарк имат добра репутация, но не ги намирам в Европа. Затова търся нещо. Има време за детето Просто мерак на баща му Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 5, 2021 Отговорено Декември 5, 2021 Ако формат мини-комбо ти върши работа, от подобните микроусилвателчета, бих препоръчал малките Blackstar (има delay, не reverb) или Katana Мини (не съм сигурен за реверба): Ако пък искаш да осигуриш малък лампов усилвател, виж в другата тема 10-ватовия амп на Baevox: Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 5, 2021 Отговорено Декември 5, 2021 (Редактирано) Ако хванеш последната бройка, взимай това: https://www.youtube.com/watch?v=QT4CQZV5VHI https://www.muziker.bg/artec-cubix-g1r (Аз бих взел Katana мини) Редактирано Декември 5, 2021 от Evtim Djerekarov Цитирай
apoplexia Отговорено Декември 6, 2021 Автор Отговорено Декември 6, 2021 Благодаря! Имах преди време 50 ватовото Катана комбо, не беше отчайващо зле. Вероятно ще се насоча към мини версията, доста позитивна обратна връзка Цитирай
Recommended Posts