gagi Публикувано Юни 4, 2007 Share Публикувано Юни 4, 2007 искам да питам някой зн ли как е направено началото на песента на teriyaki boyz-tokyo drift. ако е с програма коя е ако някой зн плс помогнете спешно е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Юни 4, 2007 Share Отговорено Юни 4, 2007 Първият звук в началото прилича на обработени японски камбани + някяква редакция на вибрафон. Вторият е orchestra hit с портаменто. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gagi Отговорено Юни 4, 2007 Автор Share Отговорено Юни 4, 2007 а някаква програма с която може да се направи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Юни 5, 2007 Share Отговорено Юни 5, 2007 Искаш да използваш този звук в някоя твоя композиция или? Дай малко подробности - с какви програми работиш, на каква платформа РС/МАС, доколко се оправяш със синтез на звука... Иначе програми - бол. Всеки що-годе свестен VSTi синт/семплер би ти свършил работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gagi Отговорено Юни 5, 2007 Автор Share Отговорено Юни 5, 2007 трябва ми за едно парче и въпроса е че мн мн не ги рзбирам тези работи и затова питам с каква програма може да се направи.със синтез на звука мога горе долу да се оправя-музикант съм все пак. а ми трябва спешно и за това питам как може да се възпроизведе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gagi Отговорено Юни 5, 2007 Автор Share Отговорено Юни 5, 2007 или поне ми кажи от къде мога да си сваля такава програма Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts