Tozi Отговорено Ноември 17, 2009 Отговорено Ноември 17, 2009 (Редактирано) BlueZone направо разцепихте яко с тоя инструментал. Нали е джем рекох и аз да се пробвам да рокясам. Малко ми беше трудно да добавя още една китара - за мене то си звучи яко и без сола хехе. Метал Джем Heavy metallllll forever! Редактирано Ноември 17, 2009 от Tozi Цитирай
euphoriaburn Отговорено Декември 6, 2009 Отговорено Декември 6, 2009 http://www.4shared.com/file/166699812/3966...oby_zashev.html Ето и от мен, грешките си ги знам и се извинявам за тях. Приятно слушане. Цитирай
euphoriaburn Отговорено Декември 6, 2009 Отговорено Декември 6, 2009 http://www.4shared.com/file/166821643/b1e6...level_edit.html малко оправих нивата ама си е същата боза Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 6, 2009 Автор Отговорено Декември 6, 2009 Хубав ти е тона, но на места много излизаш от тоналностите. Цитирай
euphoriaburn Отговорено Декември 6, 2009 Отговорено Декември 6, 2009 (Редактирано) Прав си опитвам се да го избягвам този момент. Още не съм се научил да импровизирам, също така и при бендовете се дъня доста (тхинк) Или имаш предвид, че не е пентатонично? Пикинга не съм го синхронизирал с лявата ръка ЕДИТ: П.С. Искам Критика, нека забравим за предният пост, където съм писал, че си знам грешките Редактирано Декември 6, 2009 от euphoriaburn Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 6, 2009 Автор Отговорено Декември 6, 2009 Имам предвид, че на местата, където има модулации, тотално си извън хармонията - там продължаваш да свириш според акордите от другите части, което просто няма как да пасне Цитирай
euphoriaburn Отговорено Декември 6, 2009 Отговорено Декември 6, 2009 Аммм там където твоите китари имат модулации, моите фалшивят? И аз усещам нещо такова не съм сигурен защото не мога да го асимилирам (dull) Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 7, 2009 Автор Отговорено Декември 7, 2009 Куплетите са във F#m, а припевите са в Em. Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 (Редактирано) Искам Критика - нека забравим за предният пост, където съм писал, че си знам грешките Може би, ако не натъртваш тона G# в/у часта в Em, ще е по-добре. Боби, куплетите не са само във F#m, нали? Поне аз чувам дял в неопределен C#...или като цяло куплета го мислиш във F#m? Редактирано Декември 7, 2009 от Ивелин Цитирай
euphoriaburn Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 (Редактирано) Теоретично сол# е фалшив съчетан с Ми минор. но от F#m си идва 3та степен което е страхотно и може да се ползва за извеждане, мостче. Прав ли съм? П.С. Изобщо не съм се усетил, че има Ми минор?, ако го има това обяснява доста неща за които се чудех. На мен по логично ми се струва да е Ми мажор? Поздрави, Благодаря за коментара. Редактирано Декември 7, 2009 от euphoriaburn Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 ...сол# от F#m си идва 3та степен - прав ли съм? Не си - брой на ново. На мен по-логично ми се струва да е Ми мажор. Логично е едно, функционално - друго. Цитирай
euphoriaburn Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 2ра не пентатонична, шейм он ми. Като свириш бемолно и почваш да се бъркаш с това едно на ум Довечера ще ударя втори тейк :Д Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 тона G# в/у часта в Em частта А пък аз явно съм с -1 на ум. Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 7, 2009 Автор Отговорено Декември 7, 2009 Тая част от C# принципно я смятам като доминантна спрямо F#m. Иначе нищо не пречи да си се тълкува и като модулация. Частта от Em е с чужд акорд - A, поради което вероятно се бърка с E, но все пак след ми-то има C и D, което би трябвало да подсказва, че става дума за Em Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 Може би обърква това, че парчето започва в C#m (което залъгва, че е тоника) и F#m звучи/ се явява като субдоминанта. Цитирай
Recommended Posts