Telerig Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Ми черпи едни $1500 и ще има дропната 8-струнна Майтапа настрана - парчето е измислено и записано вече, само че искам да го смеся в студио, за да стане брутално яко Хахахх аз ако имам излишни 1500 ше купя една арфа и да видим кой ше дропне повече от мене Чакам с интерес да го чуя сигурен съм че ще изкърти Цитирай
BlueZone Отговорено Август 6, 2007 Автор Отговорено Август 6, 2007 Еми ето един примерен сегмент от въпросната композиция: Suture Freed Machine Заглавието е работно и звука е гаден, щото нищо не е смесвано още, ама като за превю става Цитирай
Wolfheart Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 :recourse: :recourse: браво момчета,разбихте ми главата с тоя jam ето скромно и от мен цъкни ма тукейка май ще се прави цялото,на там отиват нещата,можеш ли да го оставиш така тоя трак. поздрави! Цитирай
Telerig Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 :recourse: :recourse: :recourse: браво момчета,разбихте ми главата с тоя jam ето скромно и от мен цъкни ма тукейка май ще се прави цялото,на там отиват нещата,можеш ли да го оставиш така тоя трак. поздрави! Уоу... саунд от преизподнята...през нео-класически пасаж до рокаджийска - уа бленда напомняща леко за Слаш...доста интересно - изкефих се браво братле! Цитирай
Wolfheart Отговорено Август 13, 2007 Отговорено Август 13, 2007 благодаря,радвам се че си схванал идеята. поздрави!!! Цитирай
flash_max Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 ей някой , който може да ми прати първото парче на адреса flash_max@abv.bg. Много ме кефи а нещо не ще да се тегли Цитирай
zwero Отговорено Септември 3, 2008 Отговорено Септември 3, 2008 Ей тука едно парче ви давам да си джемите на него. Предназначено е за всички видове инструменталисти и певци, така че, чувствайте се свободни да се изявите по какъвто начин ви хрумне: Metal Jam http://media.putfile.com/Metal-Jam-67 Вече ме болят ръцете от работа,ама не оставям старата дъска. Цитирай
Telerig Отговорено Септември 10, 2008 Отговорено Септември 10, 2008 Аве мине се не мине време и тоя джем се развива Зашев неостаряващ джем си заформил...)) с кеф си припомних какво сме правили преди време хахах Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 10, 2008 Автор Отговорено Октомври 10, 2008 Ииииии егат'си му и работата... Мине се, не мине некое време и некой ги изрови тия джемове от сгурта и дотуря по нещо тарикатско - Евала! Много ми се ще да пускам по-често джемове, ама всичките ми инструменти са в студиото, в което работя, където пък съм заринат от реклами и не остава много време, ама като се видя в спокойствие, ще пусна нещо ново...вероятно в някаква странна стилистика...което пък ще бъде едно своеобразно предизвикателство Цитирай
baitanas Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 Късно се включвам в този джем ама много ме изкефи... Поздрави на всички!!! http://www.esnips.com/doc/6b5cf0a8-1795-4c...f5b66/Jam-Metal Цитирай
SlipFly Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 ех пичове аз няма да се включа след като чух тея импровизацийки .евала ви правя на всички чесно много яко в краина сметка от това може да се сабере най-якото и да стане напълно лудница Евала пак Цеко ми напълни душата най-много Цецо :Д Цитирай
Heartman Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 Я какъв хубав стар джем има тука!И аз реших да прасна една китарка <Щрак> Цитирай
Heartman Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 (Редактирано) Я какъв хубав стар джем има тука!И аз реших да прасна една китарка втори опит щото путфайла не му се работи <Сега вече трябва да тръгне пусти сайтове> Редактирано Януари 7, 2009 от Heartman Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 17, 2009 Автор Отговорено Ноември 17, 2009 The Beast Within (instrumental) The Beast Within (feat. Delyan) Цитирай
Recommended Posts