Guest kura Публикувано Март 31, 2005 Share Публикувано Март 31, 2005 добьр ден.ноември месец мин.г. си купих 1 китараааа казва се STAGG, електроакусти4на,уестърн,даже е 4ерна(много яко изглежда) и ми служи вярно.4удех се каква ли е тази марка,освен 4е е белгииска.6тото си я взех евтино-240лв.доколкото знам и сам 4увал и виждал 1 такава прелест да струва троино или 4-но(става дума за не толкова култова марка...абе разбрахте ме ).4исто нови4ка-мамка му влюбен сам :inlove: това се слу4и в благоевград,подобна китара -друга някаква си марка,която е еднаква с моита,вьв варна варве6е 500 и нагоре.някакьв парадокс или еба ли му... тьрговците има на6ата мила родина.по принцип мисля 4е STAGG скоро навлезе в Бьлгария...абе нема ло6о 4е са евтини и ка4ествени,просто ми стана любопитно.е т'ва за сега :guitar: = коментариииии... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 Не съм пробвал, но без малко да си купя една преди време..имат много готини модели между които няколко стрели трепачи Но залитнах на дръга страна ....и това че са евтини незнам...тия които гледах бяхо от 250 евро нагоре Не съм чувал лоши отзиви като цяло за марката.По скоро за БиСИ-то от колкото за Стааг Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 аз съм свирил на соло китара Стаг, нещо като скуаер обаче много по добро кво да кажа за парите си равна няма, грифа и е хубав широк а не тесен като на скуаерите, а и адаптерите и са сравнително прилични така че явно марката си я бива все пак не ги правят някаде в таджикистан :green: бе яки китари са Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ba6 maistora Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 абе приятел, можеш ли да и пуснеш тука снимката да я видя, щото и аз искам да си купувам ел- акустична, но незнам каква иначе тая марка не съм я чувал, но като гледам добри отзиви има :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rotten Body Landslide Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 Стаг не са лоши но не са и толкова добри аз има басс XB300BK но го продадох за да се здобия с Джаксън :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 Хей, не знаех, че тези китарки са белгийски - мислех, че са някакви индийски или малайзийски. Веднъж дрънках на Стаг и доста ми допадна - много дбър състейн извади и екшъна беше сравнително нисък. Щом и ти и се кефиш на китарката, значи имаш нещо наистина хубаво. Прегледах сайта на Стаг и се оказа, че са богати и откъм асортимент и модели. Имат няколко наистина красиви серии - имат си Лес Полове и Стратокастери. Оказва се, че това е много сериозна фирма. :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Atari Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 Незнам ама, колко ли лошо може да е хей туй чудо от Stagg: PRS копие... без гадно тремоло... чудна китарка. Ако можеше и да се чуе... :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 Мммммммм, красвица! :inlove: Има ли я и в органичен цвят, та да не изглежда като пластмасова играчка? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Atari Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 Хе това е най-близко до естествен цвят, малко много искаме за китарка както гледам около 300 - 500лв... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 Невероятна е! Ей такова чудо искам (като форма и цвят) Знам, че няма да си пасне със стила, в който свиря, но това не ме притеснява - много кефи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 Гледам тоя стикер "Ню Дизайн къминг" и се чудя защо е сложен там... :think: Какво крият отдолу? :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 Ами не знам, не мисля, че крият нещо - те и на Лес Полите им бяха лепнали такива стикери, само че върху главата на грифа май бяха. Сигурно зоната, която е покрите със стикер ще подлежи на промени :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Atari Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 (Редактирано) Хмм :think: така като гледам не лоша китарка, ако и се сменят адаптерите и електрониката, и малко се пипне тук там от лютиер (все пак се прави в Китай ) - ще стане чудна, ама дали си струва... А ето как е наистина без ню дизайн Редактирано Март 31, 2005 от Atari Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 Ма те в Китай ли ги правят?! И аз тъкмо си викам, че ударихме келепира - европейска китара за по 600 лева... Язък! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Atari Отговорено Март 31, 2005 Share Отговорено Март 31, 2005 (Редактирано) Ами то май само Кремона вече произвежда в Европа Всичко е изнесено към Индонезия, Корея и Китай... А току що разбрах и що е лепенката на горните - щото PRS са ги заяли, че краднат дизайна и ще променят тук там Редактирано Март 31, 2005 от Atari Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts