LoRd_In_BlAcK Публикувано Юни 2, 2007 Публикувано Юни 2, 2007 Значи иска ми се да си взема едно кубенце до 30W, та имам 2 предложения: 1. 20 или 25W STAG - 200лв. 2. Laney LG35R 30W -270lv. http://www.laney.co.uk/show_prod.php?prod=lg35R Дйте някакъв съвет... кажете нещо за двете марки, коя е по-добрата... насочете ме към конкретна марка, искам нещо качествено... !!! Цитирай
vovcho Отговорено Юни 3, 2007 Отговорено Юни 3, 2007 Така като те гледам си се насочил. Единственото, което можеш да направиш е да си вземеш китара и да ги пробваш двете и което повече те надърви. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 3, 2007 Отговорено Юни 3, 2007 Stagg по принцип не са няк'ва култова марка, което обаче не може да се каже за Laney, които има страхотни продукти (разбира се в малко по-горен ценови клас). Аз лично съм имал евтин солид-стейт АМР на Laney с 10" спийкър и мога да кажа само добри думи за него. На база на този ми опит бих препоръчал Laney. Успех! Цитирай
the_man_who Отговорено Юни 4, 2007 Отговорено Юни 4, 2007 ^ +1 Все още притежавам конкретния Laney ( MXD30 ) за който говори Baby Thomas и мога да потвърдя, че се държи чудесно, но ми се струва, че drive канала на MXD-то е с възможности за по-брутален звук от този на който си се спрял. Като сравнение на марките определено Laney са по-добрия избор при тази разлика в цената. Цитирай
LoRd_In_BlAcK Отговорено Юни 4, 2007 Автор Отговорено Юни 4, 2007 ^ +1 Все още притежавам конкретния Laney ( MXD30 ) за който говори Baby Thomas и мога да потвърдя, че се държи чудесно, но ми се струва, че drive канала на MXD-то е с възможности за по-брутален звук от този на който си се спрял. Като сравнение на марките определено Laney са по-добрия избор при тази разлика в цената. Благодаря за съветите, сега остава само да си взема китарката и да пробвам двете кубенца да видя кое ще ми хареса повече... ! Цитирай
Recommended Posts