Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Привет на всички!

Нямате представа каква радост беше, когато ви открих. Четох постове докато ме заболяха очите.

Сега живея в страна, в която няма почти никакъв музикален живот.

Иначе съм пианистка- преподавам и посвирвам.

Завършуих ДМА с педагогика о музикознание.

Не мога да уточня каква музика харесвам. Т.е нямам стилови предпочитания.

Мечтая да отворя музикално училище ;)

Ами това е...май.

Не знам от кога го има форума, но БРАВО на тези, които са го създали и поддържат!!!

Поздрав най-сърдечен!

Отговорено

Здравей :unsure: И ние се радваме, че ни откри! Дано сме взаимно полезни и да допълним знанията си покрай писането и четенето на теми :) Дано ти е весело тук сред нас! :unsure:

Поздрави,

Виктор

Отговорено

Щракаш ли със пръстииииииии?.....

Профитата са добре дошле, тук екипажът е пиратски, обаче с дух на преял тореадор и баба-каратистка.

Добре дошла, музо на клавишите.

Отговорено (Редактирано)

Ами успех ти пожелявам, дано успееш да отвориш Музикално училище!!! А между другото, каза че живееш в страна, в която липсва музикален живот. Коя е тя?!? Просто от интерес питам!!!

Редактирано от Тони96
Отговорено

здравей и от мен,и аз съм в форума от скоро но разбрах много бързо,че хората тук са пичове,така че давай смело :(

Отговорено

Здравейте отново,

Първо да благодаря за отговорите и топлия прием :D

Нещо се запилях тези дни...

Наистина пиша от Катар и наистина тук има много приходящи колеги, но тези които издържат повече от 6 месеца..... сме то4но 3.

Колкото до коментара на IqniteAll (който тури край на цялата мистерия около мен :D ):

Струва ми се, 4е музикантите по правило са пътници (не че са на смъртен одър) и в това не е толкова тъжно- разнообразие и културен обмен...или нещо такова :)

Поздрави и още един път благодаря!

Отговорено

привет,няма значение от къде пишеш в форума стига да го правиш.приятен и ползотворен престой от мен.

поздрави!

Отговорено

Наистина няма значение къде си, тук си сред българи! В Катар бяха откупени правата на доста български спортисти, това имах предвид, но просто не го доизказах.

Поздрави,

Виктор

Отговорено

Напълно вярно!

Това за местоположението беше опит за шега (очевидно несполучлив :) )

Вярно е и за спортистите- договорите им са също така лоши, както и на музикантите...

Не познавам форума добре, не знам дали е имало тема/теми за права и защита на интересите на музикантите, за нивото на импресарските услуги в Бг или нещо такова.

Вероятно да. Затова порво ще се поослушам.

Лек ден на всички!