Jump to content
Българският форум за музиканти

mouza

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mouza

  • Рожден ден 01/14/1977

Previous Fields

  • Инструмент
    piano

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    при бедуините
  • Interests
    Връщане към класиката-пиано, оркестрова музика, опера, балет, педагогически техники и пр. Така си е и за сега няма подобрение.

mouza's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. mouza

    Хола!

    Здрасти! И аз съм нова. Вземи си стол и сядай! Поздрави!
  2. Саляму Алейкум, Стойчо! И мархаба!
  3. Това обяснява нещата. Виждам, че имате много добра репутация в този форум (малко късно) и се извинявам ако въпросът ми е хвърлил и най- малка сянка на съмнение върху Вашата почтеност като издател и/ или разпространител! За оправдание: 1. Проф. Диналов ми е много мил и драг по редица причини. Свирила съм всичките му обработки (до 2002г.) 2.Само мога да предположа в какво бедствено положение са хората (на всички равнища), занимаващи се с класическа музика. В нета има почти всичко, безплатно. 3.Съвсем нова във форума- тепърва ще говоря глупости, но се надявам да ми прощавате
  4. Здравей, Има. Обаче само да попитам, понеже не съм наясно как е в Бг с авторските- аммм... Пипо съгласен ли е, т.е. наясно ли е, 4е аранжиментите му се продават в нета? Не се заяждам, всъщност щом се измъкна от ваканционното настроение, което ме тресе точно сега, смятам да използвам услугите ти. Дотогава: Поздрави и хубаво лято
  5. Напълно вярно! Това за местоположението беше опит за шега (очевидно несполучлив ) Вярно е и за спортистите- договорите им са също така лоши, както и на музикантите... Не познавам форума добре, не знам дали е имало тема/теми за права и защита на интересите на музикантите, за нивото на импресарските услуги в Бг или нещо такова. Вероятно да. Затова порво ще се поослушам. Лек ден на всички!
  6. Здравейте отново, Първо да благодаря за отговорите и топлия прием Нещо се запилях тези дни... Наистина пиша от Катар и наистина тук има много приходящи колеги, но тези които издържат повече от 6 месеца..... сме то4но 3. Колкото до коментара на IqniteAll (който тури край на цялата мистерия около мен ): Струва ми се, 4е музикантите по правило са пътници (не че са на смъртен одър) и в това не е толкова тъжно- разнообразие и културен обмен...или нещо такова Поздрави и още един път благодаря!
  7. Привет на всички! Нямате представа каква радост беше, когато ви открих. Четох постове докато ме заболяха очите. Сега живея в страна, в която няма почти никакъв музикален живот. Иначе съм пианистка- преподавам и посвирвам. Завършуих ДМА с педагогика о музикознание. Не мога да уточня каква музика харесвам. Т.е нямам стилови предпочитания. Мечтая да отворя музикално училище Ами това е...май. Не знам от кога го има форума, но БРАВО на тези, които са го създали и поддържат!!! Поздрав най-сърдечен!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.