Abyssos Публикувано Септември 30, 2021 Публикувано Септември 30, 2021 Здравейте, От скоро съм собственик на китара Кремона, но забелязах, че в кутията има отлепена шина. Възможно ли е е да я залепя (с какво лепило), или да я оставя както си е? Гърба не е плосък а леко овален и не е стабилен, а скърца при натиск. Също така най-тънката струна почти излиза от грифа. Това нормално ли е? Благодаря Цитирай
chris_barnes Отговорено Октомври 4, 2021 Отговорено Октомври 4, 2021 Съдейки по публикацията ти, предполагам си начинаещ. Съветвам те да инвестираш относително скромна сума и да занесеш инструмента на лютиер. Нещата, които описваш не са нормални. Нека разбиращ майстор поправи инструмента и го направи приятен за свирене, за да не се откажеш от инструмента бързо. Успех! 1 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 6, 2021 Отговорено Октомври 6, 2021 Аз имам още по-добро предложение, да инвестираш пак скромна сума и да отидеш с някой, да ти избере що-годе свирещ нов инструмент. Тия Кремонки точно са относително стабилни тояги, но не са точно... китари. 4 Цитирай
Recommended Posts