adidas Публикувано Май 28, 2007 Share Публикувано Май 28, 2007 Здравеите хардуерни манияци!!! Обръщам се към Вас за следното.Събрах пари за монитори кате тези http://www.behringer.com/MS40/index.cfm?lang=ENG Но понеже не ми увира главата от такива работи Ви моля за помощ!Целта ми е да ги вклуча в ЕМУ-0404,да пусна Reason и да изкъртя мазилката Ще трябва ли да купя и кабели някакви и ако е да,моля Ви,даите съвет...или може би някакви други активни монитори в същия ценови диапазон? Eто и характеристиките на звуковата ми карта: I/O Configuration: Two 1/4" Analog Inputs and Outputs Optical 24-bit/96kHz S/PDIF In/Out (switchable to AES/EBU) Coaxial 24-bit/96kHz S/PDIF In/Out (switchable to AES/EBU) MIDI In/Out Ако това не е достатъчно ето тук: http://www.emu.com/products/product.asp?ca...mp;nav=features Поздрави на всички и огромно тх на отзовалите се!!! Любов,мир и щастие!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 29, 2007 Share Отговорено Май 29, 2007 Ми о си пише, бе, друже: ...feature ultra-high resolution 24-bit/192 kHz D/A converters, which let you connect digital sources directly... Купуваш един коаксиален кабел и ги свързваш диджитал и си готов. А можеш да не купуваш, а да използваш какъв да е кабел с RCA (чинч) конектори, като тези за свързване на видео/ДВД плейър. Поне да тестваш, принципно е по-добре да си купиш малко по-истински от тези по лев и шейсе. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
adidas Отговорено Май 29, 2007 Автор Share Отговорено Май 29, 2007 Благодаря ти Baby Thomas!!! А и ще е престапление ако им сложа кабели от 1,60 лв. Ще се бръкна и ще дам още 20-30 лв. за свестни кабели-не е проблем! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts