chobbi Отговорено Май 28, 2007 Автор Отговорено Май 28, 2007 не си купиш един фендер,даже и на втора ръка да го земеш ще е по-добре от тази.не че аз съм постъпил тъка,но сякаш като качество и като жена,по-добре щеше да е по-добре.иначе честито. оп!грешка!исках да кажа и като качество и като ЦЕНА щеше да е шп-добре. Явно не си много на ясно за какво става въпрос.Че тя само електрониката с адаптерите струва повече от един стандартен Fender.Влез в сайта на Alembic и погледни Alembic activator,и може да ти се промени мнението.Плюс това моята не е от стандартните,а Rickenbecker конфигурация,2 x усилване,ниски,високи,активна(Алембик нямат пасивна)+балансиран изход(ако ти говори нещо това).Изработката на китарата , дърветата , лакът и всички компоненти са изключително качесвенни ,а за дизайна вече е въпрос на вкус-на мен ми харесва много.Бриджът е Gibson,грифът е с 1 градус наклон спрямо тялото,сет нек.Басът е много добре балансиран,звучи изравнено и има невероятен състейн.Този бас няма нищо общо с един сериен инструмент.Той наистина си е custom. Цитирай
Lighty Отговорено Май 29, 2007 Отговорено Май 29, 2007 не си купиш един фендер,даже и на втора ръка да го земеш ще е по-добре от тази.не че аз съм постъпил тъка,но сякаш като качество и като жена,по-добре щеше да е по-добре.иначе честито. Много ми е трудно да разгадая смисъла на "като качество и като жена, по-добре щеше да е по-добре... " Внимателно прочетох условията за регистрация в този форум и определено смятам, че коментари като този трябва да влязат в графата "profane" /за справка - английско-български речник/. Хубаво е човек да не се изказва неподготвен и да не губи времето на другите. Инструментът е прекрасен! Даже аз нямам забележки по него /като изключим копчето против уроки/, а аз съм най-големия критикар... Честито!!! Цитирай
fluxa Отговорено Май 29, 2007 Отговорено Май 29, 2007 Еми кво да каже човек когато самото произведение говори само за майстора си... Евала Цецо!!! Честито Стефане! Със здраве да си свириш и на него и повече успехи! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 (Редактирано) ЧАКАлееме семпли . Редактирано Май 30, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
chobbi Отговорено Май 31, 2007 Автор Отговорено Май 31, 2007 ЧАКАлееме семпли . Нямам възможност в нас да направя семпли,така че малко изчакайте! Цитирай
Aureliano Отговорено Юни 3, 2007 Отговорено Юни 3, 2007 Ами браво! Харесва ми избора на дизайн. Цитирай
Sad But True Отговорено Юни 8, 2007 Отговорено Юни 8, 2007 Цветан,както винаги е верен на себе си . Честито на собственика ,който наистина се е обзавел с нещо много добро. Цитирай
Recommended Posts