DYLGIQ Публикувано Юни 28, 2021 Публикувано Юни 28, 2021 Ей го е и моят албум: https://open.spotify.com/album/4iXg7BVaclY9k00wjyzon1?si=SS15a8OvSJikVpheCiygEA 2 Цитирай
JetMan Отговорено Юни 28, 2021 Отговорено Юни 28, 2021 Много жица вътре :) мен лично най-ми хареса Bela Neda , ще е интересно да споделиш колко време ти отне цялото начинание, как е записано, къде е записано и т.н. подробности покрай цялото преживяване :) Цитирай
DYLGIQ Отговорено Септември 25, 2021 Автор Отговорено Септември 25, 2021 JetMan, това са парчета, записвани за период от около 5-6 години в домашното ми студио, което пренесох и доизградих в чужбина. Някои съм ги пускал в раздел Авторска музика. Реших да ги събера в албум, за да спра най-накрая да отварям проектите, за да донатаманя нещо и с чиста съвест да ги прехвърля в папка "Готови", оттам и името . Няма някаква цялостна концепция, има обаче поне още три пъти по толкова почти готови и стотици започнати и недовършени парчета. Всичко си измислям, изсвирвам, изпявам, записвам, миксирам и т.н. сам, с изключение на Unhuman form, в което вика вокалът от старата ми банда в България. Бела Неда специално е записвана на Logic, началото ми хрумна докато разцъквах етник инструментите, после вкарах китарите ( Charvel M4, Ibanez RG8, MPH Guitars strat, Custom fretless bass), барабаните са микс между дръмъра на Logic и Steven Slate drums, вокалите си записах с Shure SM7B. Цялото удоволствие ми отне два дни, като един от тях отиде за напасване на текста, който е по автентична фолклорна песен от пиринския край. Радвам се, че ти харесва Цитирай
Recommended Posts