HeLL^AnGeL Отговорено Юни 30, 2007 Отговорено Юни 30, 2007 а и да ви кажа аз какво имам Тони Димитрова-Бургаски вечери Тони Димитрова-Ах морето Тони Димитрова- За тебе хората говорят другите се повтарят от горните 1 Цитирай
Foe Отговорено Юли 2, 2007 Отговорено Юли 2, 2007 може ли някой да ми помогне - Brandy - Best Friend instr. За изпит ми трябва, а все още не ми се ще да я давам за дефазване ;]]] Цитирай
ladyM66 Отговорено Юли 2, 2007 Отговорено Юли 2, 2007 Здрасти имам около 10GB караокета в мр3 формат но не съм им правила списък,някои са с вокали други без ако ви трябва нещо-насреща съм ако ти се намира хубав сингбек на Тина Търнър-Golden eye,мнооооого ще съм ти благодарнаа!!!Ще чакам ЛС Аз също имам доста,ако ви трябва нещо и го имам ще се радвам да услужа Намерих ти го и мисля че е с добро качество пробвай http://rapidshare.com/files/40661905/Karao...deneye.mp3.html Цитирай
noti4ka Отговорено Юли 3, 2007 Отговорено Юли 3, 2007 (Редактирано) Здрасти имам около 10GB караокета в мр3 формат но не съм им правила списък,някои са с вокали други без ако ви трябва нещо-насреща съм ако ти се намира хубав сингбек на Тина Търнър-Golden eye,мнооооого ще съм ти благодарнаа!!!Ще чакам ЛС Аз също имам доста,ако ви трябва нещо и го имам ще се радвам да услужа Намерих ти го и мисля че е с добро качество пробвай http://rapidshare.com/files/40661905/Karao...deneye.mp3.html Много ти благодаря!От тук успях да го дръпна Ще ми свърши работа 10x за услугата Имаш едно кафе от мен Редактирано Юли 3, 2007 от noti4ka Цитирай
ladyM66 Отговорено Юли 13, 2007 Отговорено Юли 13, 2007 а и да ви кажа аз какво имам Тони Димитрова-Бургаски вечери Тази песен не е на Тони Димитрова май) Цитирай
Carpe_diem Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 Не е много по темата, ама дайте нещо на Dream Theater, ако ви се намира. От година и половина съм караоке маниак и никъде нямат нищо на моята любима група, а ми се пее нещо на тях (не че мога де, важен е ентусиазмът). Цитирай
singer_an Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 здравейте търся усилено инструментала на песента Необясними неща-Нели Рангелова благодаря ви предварително а иначе и аз имам голяма колекция от караокета...ако ви трябва нещо пишете Цитирай
noti4ka Отговорено Юли 24, 2007 Отговорено Юли 24, 2007 Искам да попитам някой има ли инструментал(хубав) на Fever?Ако отговорът е "Да"-ще го сподели ли? Цитирай
Annabelle Отговорено Юли 25, 2007 Автор Отговорено Юли 25, 2007 ^Не видя ли, че е в списъка ми в началото на темата? Пиши къде искаш да ти го пратя! Цитирай
Elly Отговорено Юли 26, 2007 Отговорено Юли 26, 2007 Не е много по темата, ама дайте нещо на Dream Theater, ако ви се намира. От година и половина съм караоке маниак и никъде нямат нищо на моята любима група, а ми се пее нещо на тях (не че мога де, важен е ентусиазмът). Здрасти! Пуснах в мулето да се теглят 5-6 неща. Като се изтеглят (по-точно ако) ще пиша Цитирай
noti4ka Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 (Редактирано) Отново имам нужда от помоощ Търся си от няколко дни инструментал(може и за китара) на "Misty"-Ella Fitzgerald... Благодаря предварително ПС: Срещала съм песента и под името Miss broun to U,само че тук е в изпълнение на някой друг Редактирано Юли 29, 2007 от noti4ka Цитирай
noti4ka Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 Знам,че не му е тук мястото,но понеже песента не е много позната и за удобство давам линк,откъдето може да се чуе за ориентир http://www.youtube.com/watch?v=l4Pe_uFbnlI Още веднъж се извинявам на модераторите Цитирай
Huk40 Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 Някой има ли на Момчешки свят-Двама с теб завинаги? Цитирай
Elly Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 Търся си от няколко дни инструментал(може и за китара) на "Misty"-Ella Fitzgerald... В e-mule намерих 2 неща. Не знам дали ще ти свършат работа, още не съм ги чула. Как да ти ги дам? А на Dream Theater намерих: - мидита: Another Day, Solitary Shell, Hollow Years, The Spirit Carries On, Stream Of Consciousness - mp3: Through Her Eyes, Wait For Sleep, Pull Me Under, Surrounded И още се точи Learning to live (Instrumental Demo), каквото и да значи това Как да ти ги дам? Цитирай
noti4ka Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 ^ Можеш да ми ги пратиш на ЛС или на lili_noti4ka@abv.bg Както ти е по-удобно.Признателна съм ти! Цитирай
Recommended Posts