мейдънчето ^^^ Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Цитат Разбира се, че има. Но го правят за пари. Виждаш, че и 100 хил. линка към инструментали могат да получат за отговор това - thumbdown.gifКогато няма благодарност и елементарно уважение към нечий труд, отсреща ще спре и малкото правено безвъзмездно! Известен ми е само един човек който незнайно защо продължава да прави безплатно инструментали, но става въпрос само за поп-фолк. Казва се Банков. Успех в търсенията ти. Аз не търся нещо професионално. Наскоро пък един приятел ми беше записал едно инструменталче и беше станало много добро. Той е на 17 бту. Ама сега е зает и няма време. Иначе мерси : ) Цитирай
fion Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 (Редактирано) Здравейте! Трябва ми спешно симбек на Kylie Minogue - "On the night like this" и на ABBA -"I have a dream" Дали на някой ще му се намери? Редактирано Април 22, 2009 от fion Цитирай
vorfax Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 fion написа: Здравейте! Трябва ми спешно симбек на Kylie Minogue - "On the night like this" и на ABBA -"I have a dream"Дали на някой ще му се намери? здравей изписва се On A Night Like This: линк линк линк линк ето и на АВВА: линк линк линк линк линк линк линк Имаше и още линкове, но не ми се занимава. Стигнал съм до 175 000 безплатни инструментали в темите ми тук и тук. Цитирай
мейдънчето ^^^ Отговорено Април 25, 2009 Отговорено Април 25, 2009 Може ли някой да ми намери billy idol - speed, helloween - if i could fly и whitesnake - fool for your lovin'? Цитирай
vorfax Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 мейдънчето ^^^ написа: Може ли някой да ми намери billy idol - speed, helloween - if i could fly и whitesnake - fool for your lovin'? Не те ли кефи идеята да имаш търсачка към vorfax написа: 175 000 безплатни инструментали в темите ми тук и тук. Вярно, че обновленията ги бавя заради модератори, но пак можеш да намериш няколко инструментала и караоке на Whitesnake - Fool for your lovin' линк линк линк линк Цитирай
iveto02 Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Здравейте! Имам нужда от Midi на Amr Diab - "Tamally maak". Никъде не намирам. Моля някой да помогне и да ми пише ЛС ако намери или има Midi Цитирай
мейдънчето ^^^ Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 мерси, vorfax! А иначе там където предложи вече потърсих Цитирай
zeratuL_x Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Здравейте поздрави от китарната секция.Бихте ли ми помогнали да намеря сингбеци на следните песни: Bryan Adams – You Can't Take Me Nightwish - Sleeping Sun Kelly Clarkson - Because Of You Благодаря предварително Цитирай
vorfax Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 zeratuL_x написа: Здравейте поздрави от китарната секция.Бихте ли ми помогнали да намеря сингбеци на следните песни:Bryan Adams – You Can't Take Me Nightwish - Sleeping Sun Kelly Clarkson - Because Of You Благодаря предварително Чекни измежду 100000 инструментала - там ще откриеш второто и третото. Шансът ти е да откриеш първото измежду 40000 караокета (там не съм проверявал). Естествено, това е само улеснение, иначе търсенето започва след това, но аз вече се оттеглих в тая задача... Цитирай
nikince Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 Дали някой ще може да ми помогне с Нели Рангелова - Мой стих, Миро - Август е септември, Стоян Михалев - Отакто ти, Невена Цонева - Не изчезвай.. Цитирай
aLiNaA Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 Здравейте на всички. Мнооооогоо Мнооого спещно ми трябва синбек на песента на Росица Кирилова - Учителко целувам ти ръка. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете Цитирай
vorfax Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 aLiNaA написа: Здравейте на всички. Мнооооогоо Мнооого спещно ми трябва синбек на песента на Росица Кирилова - Учителко целувам ти ръка. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете Дал съм го във вторият архив от темата ми за детски и народни инструментали Цитирай
Lenka Отговорено Август 14, 2009 Отговорено Август 14, 2009 Здравейте, искам да питам дали някой има инструменталите на следните песни: Мариа Нейкова - Вървят ли двама БТР - Спасение Тони Димитрова - Отдавна хората говорят Щурците - Клетва Мисля, че не са много. Дано не ви затрудня. Ще съм ви много задължена ако ми ги пратите, защото ми трябват спешно. Благодаря предварително. ;) Ето e-maila ми: elito_888@abv.bg Цитирай
Recommended Posts