мейдънчето ^^^ Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Разбира се, че има. Но го правят за пари. Виждаш, че и 100 хил. линка към инструментали могат да получат за отговор това - thumbdown.gifКогато няма благодарност и елементарно уважение към нечий труд, отсреща ще спре и малкото правено безвъзмездно! Известен ми е само един човек който незнайно защо продължава да прави безплатно инструментали, но става въпрос само за поп-фолк. Казва се Банков. Успех в търсенията ти. Аз не търся нещо професионално. Наскоро пък един приятел ми беше записал едно инструменталче и беше станало много добро. Той е на 17 бту. Ама сега е зает и няма време. Иначе мерси : ) Цитирай
fion Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 (Редактирано) Здравейте! Трябва ми спешно симбек на Kylie Minogue - "On the night like this" и на ABBA -"I have a dream" Дали на някой ще му се намери? Редактирано Април 22, 2009 от fion Цитирай
vorfax Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Здравейте! Трябва ми спешно симбек на Kylie Minogue - "On the night like this" и на ABBA -"I have a dream"Дали на някой ще му се намери? здравей изписва се On A Night Like This: линк линк линк линк ето и на АВВА: линк линк линк линк линк линк линк Имаше и още линкове, но не ми се занимава. Стигнал съм до 175 000 безплатни инструментали в темите ми тук и тук. Цитирай
мейдънчето ^^^ Отговорено Април 25, 2009 Отговорено Април 25, 2009 Може ли някой да ми намери billy idol - speed, helloween - if i could fly и whitesnake - fool for your lovin'? Цитирай
vorfax Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 Може ли някой да ми намери billy idol - speed, helloween - if i could fly и whitesnake - fool for your lovin'? Не те ли кефи идеята да имаш търсачка към 175 000 безплатни инструментали в темите ми тук и тук. Вярно, че обновленията ги бавя заради модератори, но пак можеш да намериш няколко инструментала и караоке на Whitesnake - Fool for your lovin' линк линк линк линк Цитирай
iveto02 Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Здравейте! Имам нужда от Midi на Amr Diab - "Tamally maak". Никъде не намирам. Моля някой да помогне и да ми пише ЛС ако намери или има Midi Цитирай
мейдънчето ^^^ Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 мерси, vorfax! А иначе там където предложи вече потърсих Цитирай
zeratuL_x Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Здравейте поздрави от китарната секция.Бихте ли ми помогнали да намеря сингбеци на следните песни: Bryan Adams – You Can't Take Me Nightwish - Sleeping Sun Kelly Clarkson - Because Of You Благодаря предварително Цитирай
vorfax Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 Здравейте поздрави от китарната секция.Бихте ли ми помогнали да намеря сингбеци на следните песни:Bryan Adams – You Can't Take Me Nightwish - Sleeping Sun Kelly Clarkson - Because Of You Благодаря предварително Чекни измежду 100000 инструментала - там ще откриеш второто и третото. Шансът ти е да откриеш първото измежду 40000 караокета (там не съм проверявал). Естествено, това е само улеснение, иначе търсенето започва след това, но аз вече се оттеглих в тая задача... Цитирай
nikince Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 Дали някой ще може да ми помогне с Нели Рангелова - Мой стих, Миро - Август е септември, Стоян Михалев - Отакто ти, Невена Цонева - Не изчезвай.. Цитирай
aLiNaA Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 Здравейте на всички. Мнооооогоо Мнооого спещно ми трябва синбек на песента на Росица Кирилова - Учителко целувам ти ръка. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете Цитирай
vorfax Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 Здравейте на всички. Мнооооогоо Мнооого спещно ми трябва синбек на песента на Росица Кирилова - Учителко целувам ти ръка. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете Дал съм го във вторият архив от темата ми за детски и народни инструментали Цитирай
Lenka Отговорено Август 14, 2009 Отговорено Август 14, 2009 Здравейте, искам да питам дали някой има инструменталите на следните песни: Мариа Нейкова - Вървят ли двама БТР - Спасение Тони Димитрова - Отдавна хората говорят Щурците - Клетва Мисля, че не са много. Дано не ви затрудня. Ще съм ви много задължена ако ми ги пратите, защото ми трябват спешно. Благодаря предварително. ;) Ето e-maila ми: elito_888@abv.bg Цитирай
Recommended Posts