Black Bird Отговорено Ноември 9, 2004 Share Отговорено Ноември 9, 2004 Събери хиляда китариста на едмо място и им гледай сеира - сблъсъкът на еготата не си прав зависи от нивото на самовлюбието Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
imilenov Отговорено Януари 26, 2005 Share Отговорено Януари 26, 2005 аз по принцип сам за ама ако ме из4акате да напредна малко :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 26, 2005 Share Отговорено Януари 26, 2005 Докато четох ми хрумна друга идея. Сходна. Може да се предложи някакво бекингче и по него всеки да пробва да вкара малко сола, импровайз, и т.н. В същото време останалите мембъри да гласуват и с проста схема за точкуване да се спретне нещо като класацийка/турнирче/конкурсец... А може и да стане месечен (примерно) турнира. Нещо като по западните сайтове, където има guitar battles... Нещо от сорта... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Януари 27, 2005 Share Отговорено Януари 27, 2005 Виж в "Говорилня" - малко по-различна, но все пак сходна идея! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EmchoDT Отговорено Януари 27, 2005 Share Отговорено Януари 27, 2005 Абре идеята не е лоша за китаристите АМА УЗВУЧАВАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ???????????? ВИЕ ИМАТЕ ЛИ ИДЕЯ КАК СЕ УЗВУЧАВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ КИТАРИ?????????????~!!!~!~!~!!~!~~~~~~~~! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
One_Voice Отговорено Януари 27, 2005 Share Отговорено Януари 27, 2005 Маи всякои е сьгласен ама никой ништо не прави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rimo Отговорено Януари 27, 2005 Share Отговорено Януари 27, 2005 ot tva moje da stane samo edin goliaaaam shum pone v Bg Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Януари 27, 2005 Share Отговорено Януари 27, 2005 ot tva moje da stane samo edin goliaaaam shum pone v Bg Затова никой нищо не прави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Януари 27, 2005 Share Отговорено Януари 27, 2005 Затова никой нищо не прави Не съвсем!!! DEATHZONE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bassko Отговорено Януари 27, 2005 Share Отговорено Януари 27, 2005 "...така се появил и първия критик". История на света, Vol 1 В същност, той не говори а пикае Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Януари 28, 2005 Share Отговорено Януари 28, 2005 Затова никой нищо не прави Не съвсем!!! DEATHZONE Аз имах предвид, че никой не ни е събрал 15те (примерно) китаристи от форума да свирим на едно място Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Януари 28, 2005 Share Отговорено Януари 28, 2005 (Редактирано) Аз имах предвид, че никой не ни е събрал 15те (примерно) китаристи от форума да свирим на едно място Аз за това и написах "Не съвсем!!! " Edit: ... пък и на мен лично 15 ми се струват множко за сборен албум, да не говорим за 1 парче. А и китаристите във форума май са повече от 15. Всъщност де да знам де ... Може пък нещо неправено до сега да се случи! :think: :guitar: Редактирано Януари 28, 2005 от Delian Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts