vilified Публикувано Май 23, 2007 Публикувано Май 23, 2007 1)nickname: vilified 2)Възраст: 17 (на месец и половина разстояние от 18) 3)Образование: уча в гимнзия, профилирана паралелка профил "Технологичен" с Информатика и ИТ 4)Вашият инструмент/и: Китара Jackson Warrior JS30WR 5)Предпочитан музикален стил: Hardcore, Metalcore, Screamo 6)Вашият вдъхновител: Много са, но цялата ми страст тръгна от Manowar, преди малко повече от 10 год. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: За сега не съм се захващал с нещо сериозно, защото не мисля, че съм на нужното ниво. 8)Странични интереси: Нямам... живота ми се върти около компютри и музика 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Еми аз съм най-обикновено момче от София. От 5 месеца посещавам уроци по китара и имам наистина голямо желание и амбиции в насоката... Пристрастен съм към Кока Кола и Шоколад... Занимавам се професионално с web design и web programming. Не мога да живея без музика и тя постоянно звучи където и да съм Мисля, че това е в основни линии... Цитирай
Wolfheart Отговорено Май 23, 2007 Отговорено Май 23, 2007 здравей!!!! и добре дошъл.на правилното място си попаднал и като каза MANOWAR и веднага нахлуха спомени,ех... кока колата и шоколадът са все хубави неща. успех в начинанията. поздрави!!! Цитирай
zanev 70 Отговорено Май 23, 2007 Отговорено Май 23, 2007 (Редактирано) Ей как се променят времената ..... ето нашия нов съфорумник vilified е слушал на 7-8 години Manowar .... а по наше време слушахме на тия години плочи с приказки - я за Том Сойер я за Трите прасенца и Снежанка я за Тримата братя и Ламята минетчийка ... това е то - развиват се нещата ..... добре дошъл by the way . Цеко Редактирано Май 23, 2007 от zanev 70 Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 23, 2007 Отговорено Май 23, 2007 с две халби Кока Кола и шопска салата с много аеро шоколад! Добре си ни цъфнал на форума и дано сме ти полезни с каквото можем Поздрави, Виктор Цитирай
Recommended Posts