bulby Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Естествено, че все пак трябва да пише някакъв стил. Просто едно "поп-денс", "алтърнатив рок", "траш метъл" или "джаз" върши добра работа колкото да се ориентират хората за какво иде реч. Иначе седиш пред постера с програмата и четеш група "Universum" (примерно) и се чудиш това сега какво е - готик метъл или етно-фюжън, отиваш на концерта и в крайна сметка гледаш брит-поп банда Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Има голяма истина в това! Страхотна идея, АХЕ!!! Не знам дали името Lylith ви говори нещо, но това е била 1вата жена на Адам, сътворена от кал също като него. Няма да се увличам да разказвам, само ще допълня, че я смятат за съпруга на Дявола, за детеубийца, за сукубус, за какво ли не... И, ако вярваме на Енцикопедията на религиите и Демонологията (не съм някакъв прикрит блекметъл, споко :green: ), са прави. Та... при всяко наше свирене се появяват тъмни субекти с още по-тъмен грим и сигурно очакват някаква ...хм...зла музика Нищо де, те и на нашите неща куфеят, ама е малко смешно... на мен де, на тях не знам Мдааа... Увлякох се Исках да кажа: прекрасна идея е да има стилче под групичка Цитирай
Topsun Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 аз пък свиря в група,която се казва Free Style Цитирай
minddwell Отговорено Април 19, 2005 Автор Отговорено Април 19, 2005 Като се стопли още малко времето, да си организираме една музикантска среща на открито в Борисовата, а? Тип уудсток 2005 Пък там да си нафърляме едни пиянски чернови. Може да се наложи да свикваме с опен ейр, ако клубовете не ни щат такива бизнесмени :killyou: Цитирай
minddwell Отговорено Април 19, 2005 Автор Отговорено Април 19, 2005 ааааа, и за бандите извън София важи таз инициатива... всички в един ден и час... Май месец... Майското въстание... майския пленум... май Цитирай
Glacierise Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Има голяма истина в това!Страхотна идея, АХЕ!!! Не знам дали името Lylith ви говори нещо, но това е била 1вата жена на Адам, сътворена от кал също като него. Няма да се увличам да разказвам, само ще допълня, че я смятат за съпруга на Дявола, за детеубийца, за сукубус, за какво ли не... И, ако вярваме на Енцикопедията на религиите и Демонологията (не съм някакъв прикрит блекметъл, споко :green: ), са прави. Та... при всяко наше свирене се появяват тъмни субекти с още по-тъмен грим и сигурно очакват някаква ...хм...зла музика Нищо де, те и на нашите неща куфеят, ама е малко смешно... на мен де, на тях не знам Мдааа... Увлякох се Исках да кажа: прекрасна идея е да има стилче под групичка Тая Лилит, за която говориш, се пише Lilith Цитирай
Snowwhite Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 'Бе то това са си малко нещо дублетни форми, пък и те така искат да си се пишат хората - говорили сме си. Цитирай
Recommended Posts