Glacierise Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Казвам ти, че ако отидеш и му кажеш 'това е минимума', няма да има никакви преговори Цитирай
minddwell Отговорено Март 30, 2005 Автор Отговорено Март 30, 2005 кажи тогава според теб какъв е? въобще трябва ли да има минимум? как трябва да се подходи при преговорите? повече идеи - по-добре Цитирай
Glacierise Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 За да изтъргуваш по-добри условия за себе си, трябва да имаш нещо, за което да ги изтъргуваш - гарантиран минимум брой посетители примерно. Цитирай
DeathZone Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Мисля че ще е най успешно ако в групата има певица и след всяка песен хвърля по нещо от облеклото си ...... е и един Аско (азис) като гледам върши работа ... ми те хората на това се кефят (Извинявам се предварително ако съм обидил почитателите на Аско , не влагам и грам ирония в това , просто реланост .......) Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Мисля че ще е най успешно ако в групата има певица и след всяка песен хвърля по нещо от облеклото си ...... е и един Аско (азис) като гледам върши работа ... ми те хората на това се кефят (Извинявам се предварително ако съм обидил почитателите на Аско , не влагам и грам ирония в това , просто реланост .......) Сед бът Трю Цитирай
minddwell Отговорено Март 30, 2005 Автор Отговорено Март 30, 2005 За да изтъргуваш по-добри условия за себе си, трябва да имаш нещо, за което да ги изтъргуваш - гарантиран минимум брой посетители примерно. Всеки, който е решил да свири в клуб авторска музика или кавъри, трябва да има какво да покаже. Съгласен съм. И това е предимство. Защото не ми се слуша училищна група, която влиза в синхрон на всеки 7ми такт. Дори и сега клубовете правят подбор на групите. И така сами относително си грантират минимален брой посетители. Да не говорим, че повечето групи, които свирят авторска музика, вече са свирили на живо и се знае средно колко хора привличат. А при новите групи ... има риск и за групата, и за клуба и за феновете. Цитирай
Fenix Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Хммм. Странна ми е нещо тая тема. Щото според мен е адски лесно да се уредиш да свириш в клуб... А тъй като клубовете у БГ са малки :arrow: няма как да изкарват чак толкова пари, за колкото май си говориме в случая. Щото по чужбините има адски много клубове и една група съвсем спокойно може да се издържа като ги обикаля, пък и говориме за клубова с капацитет далеч над 300 - 400 души... Според мен проблема идва след изявата в клуба. Така прословутото "А сега накъде?" Цитирай
minddwell Отговорено Март 31, 2005 Автор Отговорено Март 31, 2005 От моя страна имаш безусловна подкрепа - дори вече ми се въртят варианти в главата вече... :think: Като сама не си казваш, ще те питам Тва дет ти се върти :idea: дали ша можеш да го завъртиш насам? Цитирай
ventus Отговорено Април 2, 2005 Отговорено Април 2, 2005 Тая идея Бобс е за музиканти дето свирят по клубове, а по негативните мнения по темата до сега, си мисля, че повечето колеги от форума не знаят за какво става въпрос!!! Това е смешно!!! Абе хора, ходете тогава да гледате Руши!!! Какво значи-клубовете ни хранят!?! Всеки концерт в клуб е винаги на вътре за музикантите, който не го знае, значи не е в час със ситуациата!!! Цитирай
AXE Отговорено Април 17, 2005 Отговорено Април 17, 2005 Абе това хем не е много по темата, хем има връзка. Значи според мен е добре да се уговори като се прави реклама на клуба с групите, които ще свирят, да се пише и стила на всяка група. Много пъти ми се е случвало - зяпам програмата и гледам 10 непознати имена. Е добре, ама аз как да отида на някоя група дето никога не съм чувал, при положение че дори не знам какъв стил свирят!? Това е нещо лесно осъществимо, което според мен ще има положителен ефект върху посещаемостта. Цитирай
AXE Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Ще пиша на programata.bg тия дни, но трябва да се говори и със собствениците на клубове. Примерно от Маската като си правят плакатите да хващат по един човек от група и до името да пише "хеви метъл" с фулмастера Цитирай
Glacierise Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 E тва триаа всеки клуб да си го прави сам. Цитирай
metalhammer Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Ще пиша на programata.bg тия дни, но трябва да се говори и със собствениците на клубове. Примерно от Маската като си правят плакатите да хващат по един човек от група и до името да пише "хеви метъл" с фулмастера Axe братле искам само да кажа че като сложиш един надпис heavy metal i направо клишираш. За една група истината е да има собствен индивидуален стил а не да се слагат клишета - рок н ролл ; алтернатив ; пънк и тн. Keep this in mind Цитирай
AXE Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Това беше пример - ти като искаш можеш и да си пишеш ултра-поп-денс-дет-блек-хеви метъл-транс-хип-хоп-р'н'б-рок :green: Въпроса е хората да се ориентират и да си преценят ходи ли им се на тази неизвестна банда или не. Цитирай
Recommended Posts