Evtim Djerekarov Отговорено Март 24, 2021 Отговорено Март 24, 2021 Добра добавка към бананово - пингвинения микс! Цитирай
garcho Отговорено Март 24, 2021 Автор Отговорено Март 24, 2021 Благодаря, Бате Евто, за коментара, който дълбоко ме подтиква към анализ на дълбочинната връзка между плодовете и биологичните единици. Имаше един плод и зеленчук на ъгъла на Кабакчиев и Заимов, там открих мелодичната линия и визия в плодовете и зеленчуците. Бутнаха го, построиха супер. Е те там, открих плодовата, гроздовата и ябълковата ракия по БДС. Бутнаха супера преди да пуснат банановата. И оттогава са останали подсъзнателни миксирани връзки. След години, когато всичко това свърши, ще се пробвам терапия в група... 1 2 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 25, 2021 Отговорено Март 25, 2021 Терапията в група би била едно доста добро начинание, което не знам, защо отлагаш толкова време. Цитирай
garcho Отговорено Март 25, 2021 Автор Отговорено Март 25, 2021 Привет! Идеята е добра, но нямам реална представа доколко е зловредно за мен и околните. Наблюдавайки детайли от реалността, зад името на общността се забелязват фрагменти, които ми пречат напълно да приема необходимостта от тази стъпка. Все по-силно вярвам, че Земята е плоска, но за всеки случай ще поискам направление от личната лекарка. Надявам се с групата, в която попадна, да преборим зависимостите от безконтролно шумоподаване. Цитирай
Recommended Posts