Talic_Zealot Отговорено Август 5, 2007 Автор Отговорено Август 5, 2007 Доското снимката от сайта на Dean наистина си беше рисунка, но сега са сложили снимка. Цитирай
kostaaa Отговорено Август 5, 2007 Отговорено Август 5, 2007 (Редактирано) на Dean съм виждал няколко китари (в магазин) и едната беше с незабравима синя светкавица, а като гледам сега и на сайта има къде-къде "по-зографически" изпълнения, на живо сигурно разтапят....... Редактирано Август 5, 2007 от kostaaa Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Август 5, 2007 Автор Отговорено Август 5, 2007 Я като си тръгнал дай инфо каде се продават Dean-ове. Не че ще си копувам ама тук само за Jackson и Ibanez се приказва се.. Цитирай
kostaaa Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 В Атина.... Имаше няколко от по-зверските модели, ама след време като минах и... ги нямаше Цитирай
the_gorer Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Да ме прощават феновете на Дийн, но китарите им от "метълската" серия винаги са били супер турбо селски кич. Особено китарите на Даймбег (RIP) като външност са някакъв кошмар. Някакви южняшки Redneck изпълнения. Като почнеш от формата и стигнеш до претрупаната с "custom" шарении боя... Все едно са купени от сергия на битака. Тази китара от снимката горе е нещо подобно - претрупана е с картинки, с цел да кълват тираджиите. Имам чувството, че е късметче от някакви детски пуканки - Пом Бер, ала-бала... Покемонска история. Но, както отбеляза някой по-горе - "По вкус и цвет подруги нет". Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Почти сигурен съм, че китарата е правена с аерограф. Ето един сайт. Цитирай
Recommended Posts