acustic guitar Публикувано Май 20, 2007 Share Публикувано Май 20, 2007 незнам дали му е тука местото ама за този въпрос но аре тука ше пиша. . . Значи реших мойта стая да си я напрая репитициона имам си усиловател,тонклони и разни глупости но нямам микрофон. . .Имам скромните 25 кинта на разположение. . .дали имам някав шанс да си купя микрофон за 25 кинта и какъв ще е той?! -чакам ваще отговори. (по принцип свиря на ак.китара незнам нищо за микрофони) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
acustic guitar Отговорено Май 20, 2007 Автор Share Отговорено Май 20, 2007 Всъщност от кви неща имам нужда?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
acustic guitar Отговорено Май 20, 2007 Автор Share Отговорено Май 20, 2007 ще помоля админите да преместят тази тема в ДРУГИ,защото не му е мястото тук,а иначе чакам ваще коментари!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 23, 2007 Share Отговорено Май 23, 2007 За катъв бюджет нещо евтинко от класа на Беринджър, но не знам дали дори за това ще ти стигнат 25 лева. Имам спомен, че относително скоро гледах сходна тема и имаше предложения за евтини микрофони (опитай с търсачката). Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts