programista Публикувано Май 18, 2007 Публикувано Май 18, 2007 Здравейте , Искам да попитам дръмърското братство на каква цена може да се намери алесис д4 на старо в БГ. Задавам въпроса си тук защото пусках обява в секция "Купувам - Продавам - Предлагам " , но резултат никакъв ... Предложиха ми D4 за 550лв. и ДМ5 за 600лв, което си е нечовешко при положение, че в eBay D4 се продава под $100 . Интересува ме каква е реалната цена на Д4 в БГ и дали някой няма стара машинка за продаване или познат, който продава . Цитирай
Katsko Отговорено Май 19, 2007 Отговорено Май 19, 2007 ако не можеш да си купиш от Ибей какво те интересува колко струва там? за ДМ 5 600 е добра цена ако е нов. на старо се намира за 500. Д 4 се намира между 150 и 350 лева в зависимост от състоянието и късмета ти. мисля, че EX-FLAMES продаваше Д 4, питай го. аз лично бих си продал чисто новия ДМ 5, но не на такава цена каквато може би ти се иска, все пак ако те интересува, пиши ЛС Цитирай
programista Отговорено Май 21, 2007 Автор Отговорено Май 21, 2007 ...Д 4 се намира между 150 и 350 лева в зависимост от състоянието и късмета ти. ...... Благодаря ти за отговора . до 150 -170 става ... ще почакам, пък дано имам късмет. само да не ми хрумне нещо друго междувременно. Цитирай
Recommended Posts