Константин Публикувано Май 18, 2007 Публикувано Май 18, 2007 Току що си купих Squier Affinity (за 340лв ) Кубе Laney (10 вата за 144 лв) и едно кабелче за 16 лв от xxxx. Общо ми излезна 500 всичко.Сега гледах че в технополис продават някакви Showmaster-i по 350 лв или пък друга марка и се чудих добре ли съм направил като съм си взел това или съм се набутал Защото ми е общо взето 1-ва китара и си бях събрал пари.Отидох и казах на пичовете "така и така имам 500 кинта искам да си взема китара и кубе" И до 350 лв най-високия клас ми препоръчаха този Squier Affinity.Иначе така ниски са му струните и ми се струва доста удобен за сега. Цитирай
bigjav Отговорено Май 18, 2007 Отговорено Май 18, 2007 (Редактирано) Бравос и със здраве да я ползваш!!! Има едно единствено нещо, за което трябва да се притесняваш - виж крилатата фраза със сините буквички в подписа ми! Успехи от сърце! Редактирано Май 18, 2007 от bigjav Цитирай
vlex Отговорено Май 18, 2007 Отговорено Май 18, 2007 Хммм... и в рф имат принципно fatpack-a на showmaster... Аз лично бих предпочел него, нз защо А със здраве да си дрънкаш П.П. Не съм хващал нито афинити, нито шоумастър, тъй че само спамя в интерес на истината, просот рпеди исках да си взимам фетпек-а с шоумастър с фолйд за 550, ма другояче се подредиха нещата Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 19, 2007 Отговорено Май 19, 2007 Добър избор си направил. То и да не беше - квото си купил - купил. Сега има опасност да те хване яд, ако се окаже, че е имало и по-добра оферта Цитирай
Slash's Snakepit Отговорено Май 19, 2007 Отговорено Май 19, 2007 на времето си купих като теб не мнооо скапа китарка, след това дистерче.... дън лопче... хорусче ..... и др. после почнах да продавам първо китарката смених после кубето, абе сега кът се замисля вече съм налял над 5 бона, а и още малко ми предстоят. Ако не те уплаших, споки и ти ще стигнеш някъде по веригата кът мен и повечето във форума независимо кой на к'во свири, всички вървим по един и същ път и винаги си малко или много назад Цитирай
Metanoia Отговорено Май 20, 2007 Отговорено Май 20, 2007 Адаш, честит имен ден и да ти кажа - ако ти звучи добре - не си се прецакал. Няма значение колко по-добре можело да бъде - изобщо не търси сравнения. Просто свири! Цитирай
Константин Отговорено Май 21, 2007 Автор Отговорено Май 21, 2007 Адаш, честит имен ден и да ти кажа - ако ти звучи добре - не си се прецакал. Няма значение колко по-добре можело да бъде - изобщо не търси сравнения. Просто свири! Мерси Добре звучи и ми е много удобна.Благодаря за отговорилите.Каквото съм взел,взел,няма сега да се чудя дали направих правилния избор айде чао за сега отивам да посвиря Seek and Destroy че имам и учене после Цитирай
Overdrive Отговорено Май 21, 2007 Отговорено Май 21, 2007 аз лично бих си взел скуаяр спешъл страт за 230лв (със дървенията на скуаяр стандарт) и да подменя адаптерите с комлект стари фендерски с останалите пари Цитирай
acustic guitar Отговорено Май 21, 2007 Отговорено Май 21, 2007 добре си е добре. . . аз в момента и толкова немам Цитирай
Васил Костов Отговорено Май 25, 2007 Отговорено Май 25, 2007 на времето си купих като теб не мнооо скапа китарка, след това дистерче.... дън лопче... хорусче ..... и др. после почнах да продавам първо китарката смених после кубето, абе сега кът се замисля вече съм налял над 5 бона, а и още малко ми предстоят. Ако не те уплаших, споки и ти ще стигнеш някъде по веригата кът мен и повечето във форума независимо кой на к'во свири, всички вървим по един и същ път и винаги си малко или много назад thumbs_up.gif Не съм много съгласен с това. Първите ми 2 ел китари бяха Behringer и Roytek. И двете са в стил стратокастер. След това си взех BC Rich Beast, но не съм си продал нито една от предишните две. Вярно, костваше ми повече пари и търпение, но пък нито едната от китарите ми не прави еднакъв звук сравнена с другите две. Всяка си е с идентичен. Пък и ми се свиди. Все пак съм работил и съм си събирал парите, и да ги продам... Така че не е задължително продаването и сменянето. Поне не и за всички от форума Цитирай
Slash's Snakepit Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 на времето си купих като теб не мнооо скапа китарка, след това дистерче.... дън лопче... хорусче ..... и др. после почнах да продавам първо китарката смених после кубето, абе сега кът се замисля вече съм налял над 5 бона, а и още малко ми предстоят. Ако не те уплаших, споки и ти ще стигнеш някъде по веригата кът мен и повечето във форума независимо кой на к'во свири, всички вървим по един и същ път и винаги си малко или много назад thumbs_up.gif Не съм много съгласен с това. Първите ми 2 ел китари бяха Behringer и Roytek. И двете са в стил стратокастер. След това си взех BC Rich Beast, но не съм си продал нито една от предишните две. Вярно, костваше ми повече пари и търпение, но пък нито едната от китарите ми не прави еднакъв звук сравнена с другите две. Всяка си е с идентичен. Пък и ми се свиди. Все пак съм работил и съм си събирал парите, и да ги продам... Така че не е задължително продаването и сменянето. Поне не и за всички от форума ако четеш малко по-внимателно, съм написъл "повечето във форума". ясно е че има изключения, но мисля че са изключително малко, и ако не ми трябваха кинти и имах място да складирам и аз нямаше да продавам каквото и да е Цитирай
Recommended Posts