noti4ka Отговорено Юли 31, 2007 Отговорено Юли 31, 2007 Не харесвам оригиналната версия на парчето,НО твоят инструментал е чудесен!Поздравявам те! Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 31, 2007 Автор Отговорено Юли 31, 2007 noti4ka - тука от 2-3 дни само суперлативи пишеш за мен, та чак ми стана неудобно... Я най-добре си кажи какво пиеш Цитирай
noti4ka Отговорено Август 1, 2007 Отговорено Август 1, 2007 хаха,няма нужда от почерпки чак,а суперлативите си ги заслужаваш-тва е. Цитирай
Sandman Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Аре да те помоля да ми кажеш набързо кои са акордите на куплета и припева. Цитирай
coh-da Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Нямам представа кой е композиторът на това парче, но самото парче е изключително добро, даже невероятно. Изпълнителката на оригинала Тони нямам представа коя е. Мисля, че не пее зле, но ако го изпее точния човек с точния глас и усещане, ще стане едно от най-добрите български парчета в пост-комунистическата ни родина! Ако самата Тони е измислила това парче, мога само да я поздравя. Защото гениалните прозрения заслужават поздравления! Последното изречение неволно се получи в рима... Боби, пускай и авторски, там силата ти е още по-ушечуйна! Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 21, 2007 Автор Отговорено Ноември 21, 2007 (Редактирано) Автора на парчето не помня как се казваше...ако не се лъжа беше Васил Някойси...не че това е полезна информация. Помня само, че участвахме заедно на кОнкурса на Слави Трифонов за композитори. Който не го мързи, може да се поразтърси из VBox7 или YouTube - би трябвало да го има. Акордите на парчето са: Куплет: Gm | Dm | Gm | Dm Бридж: Cm | Eb | Gm | F Тема: Gm | Eb | Gm | Cm Припев: Eb | Gm | Dm | F Авторските малко са в застой за момента. Просто ми е толкоз препълнена главата с тъпотии, че нищо изобщо не ми остава нито време, нито акъл да измисля нещо за себе си. Coming soon... П.П. Нотичке, що не вземеш да го изпееш тва парче все пак? Редактирано Ноември 21, 2007 от Chrysalid Цитирай
Sandman Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Акордите на парчето са: Куплет: Gm | Dm | Gm | Dm Бридж: Cm | Eb | Gm | F Тема: Gm | Eb | Gm | Cm Припев: Eb | Gm | Dm | F Благодаря ти много! Цитирай
Ивелин Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Много ме кефи колко нахално блъска ride-а! Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 21, 2007 Автор Отговорено Ноември 21, 2007 Мдам...чудех се дали да не го туширам малко райда, ама в крайна сметка ме кефи именно това Цитирай
Marinna Отговорено Май 10, 2012 Отговорено Май 10, 2012 Не се отваря линкът, а много ми се иска да го чуя, има ли къде? Цитирай
BlueZone Отговорено Май 12, 2012 Автор Отговорено Май 12, 2012 Сайта, на който беше качено отдавна е гръмнал. Мога да го пратя по мейл, с уговорката, че няма да се разпространява, тъй като веднъж вече го чух този ми аранжимент в Music Idol, без никой да ме е питал за това. Цитирай
Recommended Posts