Jump to content
Българският форум за музиканти

Marinna

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Marinna

  1. Не се отваря линкът, а много ми се иска да го чуя, има ли къде?
  2. Принципно търся за двете ръце, но ако няма то поне за дясната, за да мога да се опитам така да я науча и да я пея. Опитвах се да ги нацеля, но.... не ми е много добър музикалният слух. Благодаря на отзовалите се.
  3. Здравейте :-) Значи, ситуацията е такава - пея фалшивичко, иначе съм свирила на пиано 6 години, макар че вече съм позабравила, защото това беше от 1ви до 6ти клас. Обаче - искам да кандидатствам НАТФИЗ, т.е. трябва ми поне една, ако не и две песни... някак, да науча. И си търся преподавател от София, който да не е много скъп и да може да ми помогне - първо в избора на песни, с които по мога да се справя и второ да ми помогне да ги науча за възможно най-малко консултации. Това че свиря на пиано мисля може да ми помогне, защото мога да се науча да си ги свиря и да пея заедно с пиано първоначално, пък после и без съпровод. Можете ли да ми препоръчате някого?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.