Escape Публикувано Май 18, 2007 Публикувано Май 18, 2007 Имам 3 600 000 таба без български продавам ги на сериозна цена за връзка 0889659796 Цитирай
Guest Отговорено Май 18, 2007 Отговорено Май 18, 2007 (Редактирано) Аз пък имам Интернет връзка 1.2 мегабита в секунда, за която плащам не чак толкова сериозна цена. Какви табове ? На хартия ? В Гитар Про формат ? Пауъртаб ? Ноти+таб ? Официaлни сонгбукове ? Дай малко повече информация де... Редактирано Май 18, 2007 от _-BlackDragon-_ Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 18, 2007 Отговорено Май 18, 2007 Ако са някакви супер-гига-мега-турбо перфектни, които ти си разписвал с цел да са психопатски точни и готино пипнати - може. Но тази бройка от 3,6 милиона...не знам...аз съм склонен към въпросната сайко-процедура и имам не повече от 10-тина такива ТАВ-а. В случай, че случая не е като гореописания случай пускам и аз една обява: Търся, намирам и предоставям безплатно всичко, което Escape има! Цитирай
Recommended Posts