solo5 Публикувано Март 29, 2005 Публикувано Март 29, 2005 Айде и аз се сдобих с ефект за китара взех Yamaha DG Stomp от Yavor 81 Скоро ще кача някое парче Цитирай
black_waltz Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 аре да ти е честит, със здраве да надуваш главите на хората около теб и скоро да пуснеш семплета да чуем как звучи Цитирай
stratocaster Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 честито. знам я тая машинария. добра е да си свириш със здраве. то преди няколко години тоя процесор - беше в динакорд бургас и даже го бях заплюл ама Явор ме изпревари тогава Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 Честит да ти е! Определено добър избор! Давай записче!!! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 Айде и аз се сдобих с ефект за китара взех Yamaha DG Stomp от Yavor 81 Скоро ще кача някое парче Гледай го ти Тошко Африкански каква играчка си е взел.....аре дюд да ти е честито и да постнеш нещо у форума да чуем и да ти завиждаме евентуално Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 Наскоро писах едно малко ревю за тоя ефект( и за други де)... Ще ти пратя линк на ЛС,че да не се получава като реклама някаква... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 Наскоро писах едно малко ревю за тоя ефект( и за други де)...Ще ти пратя линк на ЛС,че да не се получава като реклама някаква... четох ревюто бре в "Про-рок"...не е реклама туй нали? беше ми интересно..по принцип е интересно ревю щото сравняваш различни амп симулации Цитирай
Recommended Posts