Glacierise Публикувано Март 28, 2005 Публикувано Март 28, 2005 Абе хора, би ли могло да си намеря някаква работа в БГ, свързана с музика, и да не е ноо лайнарска? Писна ми да компютърджийствам. То мое и с компове да е, ама поне да е с музика нещо? Цитирай
Topsun Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 прякия отговор е "НЕ" или трябва да си баджанак на еди кой си за да е "ДА".ти поне ги разбираш тези работи.ако ще е за пари-отивай в норвегия,но ще свириш чекии.или кръчмарията на морето,ама е само за сезонаама мисля,че точно с това не ти се занимава успех в търсенето. Цитирай
Glacierise Отговорено Март 28, 2005 Автор Отговорено Март 28, 2005 Абе не свирене - нещо друго там. Студио ли, кво ли Цитирай
the_gorer Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 Glacierise, миналото лято имаше некви проекти дето Европейския съюз ли, някакви други ли, даваха безвъзмездно луда пара за насърчаване на младежката заетост в България. Като пример за какво могат да бъдат оползотворени кинтите копелетата посочваха построяването на звукозаписно студио. Изядох си мъдите от яд, защото когато научих за това, до карайния срок за представяне на проектите оставаха само 4 дена. Нямаше как да изготвим с аверите проект за нула време... Може за 2005 пак да има такова нещо и те съветвам да се ослушваш и да кандидатстваш, защото хората ти дават до 30 000 евро за да си построиш собствено студио (а и не само студио - каквото си поискаш) и да си правиш кефа в него! Аз ще дебна и ако се отвори възможност, ще кандидатствам и (надявам се) ще спечеля проекта. Ако един т двама ни успее, може да вземе другиот за чирак у студиото :green: ;) Цитирай
YtseJam Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 Мога да те редя stage hand в СМЕ, разбрах, че напоследък са вдигнали хонорара от 15 на 20 кинта на ден. Цитирай
AXE Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 Абе - не стига че вземаш сума ти кинти за това че по цял ден се ровиш из форума и по разни музикантски сайтове(с изключение на времето когато си правиш слухови упражнения ), ами и се опракваш Аре обади ми се като решиш да напускаш Иначе, ако можеш да се уредиш, се хвани съпорт в някоя интернетска фирма - вземаш нощните смени и само жулиш :green: По музикантско от тва... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Абе - не стига че вземаш сума ти кинти за това че по цял ден се ровиш из форума и по разни музикантски сайтове(с изключение на времето когато си правиш слухови упражнения ), ами и се опракваш Аре обади ми се като решиш да напускаш Иначе, ако можеш да се уредиш, се хвани съпорт в някоя интернетска фирма - вземаш нощните смени и само жулиш :green: По музикантско от тва... баси къде такиа работи бе аз бих си дал единия бъбрек да бачкам цел ден на комп и да ми плащат Цитирай
thurston Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 абе тегава е. обаче пък в мойта работа (работя репортер във вестник) се намерих друг репортер - музикант. и така, hang-ваме се подир политиците и си лафим за китари в кафето. съдба? еба ли го.... :think: Цитирай
pendejo Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 ох, пичове, пичовеее... и аз откога се мъча да го измисля, ама нещо грам не съм сполучил засега... даже и близо не съм ... ама при мен тъпото е че и за нищо не ставам Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 хаха забавно Аз и аз не ставам да го е.а Работя като преводач в един вестник.....дават малко по-малко от малко пари ама карай Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 (Редактирано) аз пък "работя" като озвучител и нема ви казвам за кво иде реч... Редактирано Ноември 22, 2005 от Katsko Цитирай
fluti Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 Абе хора, би ли могло да си намеря някаква работа в БГ, свързана с музика, и да не е ноо лайнарска? Писна ми да компютърджийствам. То мое и с компове да е, ама поне да е с музика нещо? Хвани се към някоя фирмичка, дето прави мелодии за GSM-и Хем на компютър, хем с "музика" ще се занимаваш Цитирай
RockoBG Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 (Редактирано) Еееееееееееееееееееех, ЖИВЕЙ МИ СЪ - НИ МИ СЪ РАБОТИ, Еийййййййййй!!!! (често възклицание на един мой познат) Малко са местата, от които можеш да изкараш кинти (нормални за БГ) с това което ти харесва да правиш. Редактирано Ноември 22, 2005 от RockoBG Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 26, 2005 Отговорено Ноември 26, 2005 Хвани се към някоя фирмичка, дето прави мелодии за GSM-и Хем на компютър, хем с "музика" ще се занимаваш Ех, че забавна темичка...как се кефя просто. Цитирай
Recommended Posts