Jump to content
Българският форум за музиканти

Работа

Recommended Posts

Абе хора, би ли могло да си намеря някаква работа в БГ, свързана с музика, и да не е ноо лайнарска? Писна ми да компютърджийствам. То мое и с компове да е, ама поне да е с музика нещо?

прякия отговор е "НЕ" или трябва да си баджанак на еди кой си за да е "ДА".ти поне ги разбираш тези работи.ако ще е за пари-отивай в норвегия,но ще свириш чекии.или кръчмарията на морето,ама е само за сезона:cheers:ама мисля,че точно с това не ти се занимава :) успех в търсенето.

Glacierise, миналото лято имаше некви проекти дето Европейския съюз ли, някакви други ли, даваха безвъзмездно луда пара за насърчаване на младежката заетост в България. Като пример за какво могат да бъдат оползотворени кинтите копелетата посочваха построяването на звукозаписно студио. ;)

Изядох си мъдите от яд, защото когато научих за това, до карайния срок за представяне на проектите оставаха само 4 дена. Нямаше как да изготвим с аверите проект за нула време...

Може за 2005 пак да има такова нещо и те съветвам да се ослушваш и да кандидатстваш, защото хората ти дават до 30 000 евро за да си построиш собствено студио (а и не само студио - каквото си поискаш) и да си правиш кефа в него!

Аз ще дебна и ако се отвори възможност, ще кандидатствам и (надявам се) ще спечеля проекта. Ако един т двама ни успее, може да вземе другиот за чирак у студиото :green:

;) ;) ;)

Абе - не стига че вземаш сума ти кинти за това че по цял ден се ровиш из форума и по разни музикантски сайтове(с изключение на времето когато си правиш слухови упражнения :P ), ами и се опракваш :P:)

Аре обади ми се като решиш да напускаш :D

Иначе, ако можеш да се уредиш, се хвани съпорт в някоя интернетска фирма - вземаш нощните смени и само жулиш :green: По музикантско от тва... :happy:

Абе - не стига че вземаш сума ти кинти за това че по цял ден се ровиш из форума и по разни музикантски сайтове(с изключение на времето когато си правиш слухови упражнения :headbang: ), ами и се опракваш :headbang::P

Аре обади ми се като решиш да напускаш ;)

Иначе, ако можеш да се уредиш, се хвани съпорт в някоя интернетска фирма - вземаш нощните смени и само жулиш :green: По музикантско от тва... :headbang:

баси къде такиа работи бе аз бих си дал единия бъбрек да бачкам цел ден на комп и да ми плащат :headbang:;);)

• 7 months later...

абе тегава е. обаче пък в мойта работа (работя репортер във вестник) се намерих друг репортер - музикант. и така, hang-ваме се подир политиците и си лафим за китари в кафето. съдба? еба ли го.... :think:

ох, пичове, пичовеее...

и аз откога се мъча да го измисля, ама нещо грам не съм сполучил засега... даже и близо не съм ...

ама при мен тъпото е че и за нищо не ставам :cheers:

:beer:

Абе хора, би ли могло да си намеря някаква работа в БГ, свързана с музика, и да не е ноо лайнарска? Писна ми да компютърджийствам. То мое и с компове да е, ама поне да е с музика нещо?

:D Хвани се към някоя фирмичка, дето прави мелодии за GSM-и :D:D Хем на компютър, хем с "музика" ще се занимаваш

Еееееееееееееееееееех, ЖИВЕЙ МИ СЪ - НИ МИ СЪ РАБОТИ, Еийййййййййй!!!!

(често възклицание на един мой познат)

Малко са местата, от които можеш да изкараш кинти (нормални за БГ) с това което ти харесва да правиш.

Edited by RockoBG

Хвани се към някоя фирмичка, дето прави мелодии за GSM-и  Хем на компютър, хем с "музика" ще се занимаваш

;););) Ех, че забавна темичка...как се кефя просто. ;)