Geimara Публикувано Май 16, 2007 Публикувано Май 16, 2007 Здравейте, Значи аз съм начинаещ барабанист :Д даже доста начинаещ и се чудя дали да купя това нещо http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry231360 да си тренирам и искам да ви питам дали си заслужава парите (70 лева и имайте предвит че е без педала) ....Чакам отговори ! Мерси предварително Цитирай
GroOveR Отговорено Май 16, 2007 Отговорено Май 16, 2007 Според мене пък не си струва...за 70 лв. по-добре да си вземеш един пад ама да е като хората,тия са много зле,така и така отначало няма да просвириш на цял сет.Това е само съвет естествено Цитирай
Anakon Отговорено Май 16, 2007 Отговорено Май 16, 2007 На твое място бих вложил тези 70лв. в общия фонд за закупуване направо на някой по-скромен сет като за начинаещ, а не падове. Но това си е само мое лично мнение, други хора сигурно са на обратното такова. Цитирай
beatle Отговорено Май 16, 2007 Отговорено Май 16, 2007 Да,определено е по-добре да ги вложиш в в закупуването на сет. Но ако ти харесва пада го взимай-педал бързо ще намериш. Цитирай
Moarein Отговорено Май 16, 2007 Отговорено Май 16, 2007 За тия пари можеш сам да си направиш цял сет с глухи барабани Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 16, 2007 Отговорено Май 16, 2007 Абе стига бе хора??? Един нов пад HQ Real Feel струва 40. и нещо лева....а това е цял сет за 70 кинта !!! Цитирай
GroOveR Отговорено Май 16, 2007 Отговорено Май 16, 2007 (Редактирано) Абе стига бе хора??? Един нов пад HQ Real Feel струва 40. и нещо лева....а това е цял сет за 70 кинта !!! Прав си,но човека сега започва да се учи.Аз доколкота знам като седнеш отначало да свириш този който ти показва ако е професионалист ти дава просто един пад и започваш да упражняваш техниките на ръцете.След определен период започва и синхронизацията с краката.Все пак той да си прецени как иска да започне...иначе като цяло аз съм За идеята да посъбереш още някой лев и да си вземеш цял сет...за 150 лв можеш да си намериш.Ако се затрудняваш питай Katsko...той мисля че ще ти помогне От мене ... Успех Редактирано Май 16, 2007 от ^Drum_Master^ Цитирай
Katsko Отговорено Май 16, 2007 Отговорено Май 16, 2007 бате, събери кинти за едно Амати ми е съвета падовете не са за учене, а за упражняване, ако още се учиш не са ти належащи Цитирай
drummer_93 Отговорено Май 17, 2007 Отговорено Май 17, 2007 И аз съм за сет! Както каза ^Drum_Master^ за около 150 лева можеш да си вземеш един приличен Аматски сет Цитирай
Recommended Posts