NIKOCHIM Публикувано Май 15, 2007 Публикувано Май 15, 2007 Ей тва е една бандичка дето направихме за забава и лигоч. Ето нещо дето сме издрънкали за последно. Енджой!!! http://www.myspace.com/saintme999 Цитирай
antonium Отговорено Май 17, 2007 Отговорено Май 17, 2007 мнения? за звук, композиция, естетика...? реда не е задължителен Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Май 17, 2007 Автор Отговорено Май 17, 2007 Ноу комент? ха ха ха ....е чак пък да сте останали без думи.... Цитирай
Fashion Отговорено Май 18, 2007 Отговорено Май 18, 2007 Не е в моята стилистика , но звучи доста приятно. Добра работа сте свършили. Браво. Цитирай
Тони96 Отговорено Май 18, 2007 Отговорено Май 18, 2007 Ами, какво да ти кажа. Не е лошо, но без да ми се сърдиш, не съм и очарован!!! Макар, че има някои добри моменти!!! УСПЕХ Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Май 19, 2007 Автор Отговорено Май 19, 2007 E....благодарим за вниманието...RESPECT!! Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Май 21, 2007 Автор Отговорено Май 21, 2007 Добавена е още една песен. http://www.myspace.com/saintme999 Цитирай
Led Zeppelin Отговорено Май 23, 2007 Отговорено Май 23, 2007 Интересно звучи, лиричните отклонения от основната тема към края ми харесаха наи много.Поздрави Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Май 27, 2007 Автор Отговорено Май 27, 2007 За 10 дена над 100 посещения и над 180 просвирвания на 4 файла и няма почти никви коментари? Ей ANTONIUM, хората са останали "без думи" бре или пък е толкова тъпо и безвкусно, че просто не си струва трудът да се коментира ха ха ха ха. Въпреки всичко, респект към онези, които си направиха труда да коментират. Цитирай
Valserp Отговорено Май 27, 2007 Отговорено Май 27, 2007 (Редактирано) Добро е, някак си "coffee" най-ми легна на ухото. Едит: И Demons и Demons. Едитинга и на 4-те парчета е готин Редактирано Май 27, 2007 от Valserp Цитирай
LOE Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 айде, като ревеш за коментари музиката ви е свежа, неангажираща, не може да се каже че е БГ (това е нещо като комплимент), звука също не е крайно зле, напълно задоволително като цяло това което определено не ми хареса е леко лигавия тембър на вокала, както и това че е стегнат и преправен Цитирай
antonium Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 ^ в какъв смисъл е стегнат и преправен? Цитирай
LOE Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 ами.. да речем че всеки се ражда със своя глас, и в последствие някой музиканти стават доста популярни, и това, което са отработили като тембър, стил и атитюд става еталон за доста хора, повлиани от музикта му, кога съзнателно, кога не... има някой специфични фрази в тия песни, които вокала пее не със своя натурален глас, а имитирайки нечий друг, нещо което е неестествено за лично неговото гърло, от там най вероятно идва и стягането допълнително стягане понякова идва и от факта че не се пее на майчин език, но в този конкретен случай не мисля че е така, тук дори и чуждестранен акцент липсва почти напълно някак си, поне както усещам аз музиката, вокала се разминава с останала таст, не като тонове, а като ... стил и звучене и разни други елементи не ми се връзват на мен... както примерно тия четирите каси които се почват да се чуват във втората част на кафето, както и момента с вокодираните вокали по късно, някакъв филтър тип телефонна линия би бил по удачен според мен, тоя модулиращия ефект звучи прекално дигитално и роботизирано, което контрастира прекалено много с цялостното звучене на песента не е болка за умиране де, тва че на мен не ми допада не значи че със всички е така пък и кво разбирам аз Цитирай
Recommended Posts