edgecrusher Публикувано Март 28, 2005 Публикувано Март 28, 2005 Докато си джътках из сайта на Гъбсън да търся показани модели на Лес Пол с флойд роуз попаднах на Това ! Надявам се да ви е интересно да си поиграете на дизайнери и да си сътворите модел по собствен вкус. После който може да си поства творенията и да си ги коментираме Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 28, 2005 Автор Отговорено Март 28, 2005 Ето моята разработка. Доста стандартна си е,но и аз не падам по излишна екстравагантност Просто е много важно китарата да е черна...другото е ОК. Цитирай
assoass Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 (Редактирано) Това пък е моята! Също си е класика...ама така обичам де Редактирано Март 28, 2005 от assoass Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 28, 2005 Автор Отговорено Март 28, 2005 Прати ми JPG-то на е-мейла да го кача на моя трипод, защото така само е Б-я си го виждате. (edge.crusher@lycos.co.uk) Цитирай
Delyan Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 Не съм много голям фен на външния вид на тези китари, ма това може би бих си го поръчал :green: Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 тва е яко и аз ди направих една ама не разбрах как да сейвна хмм. Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 28, 2005 Автор Отговорено Март 28, 2005 (Редактирано) Ще помоля само ,ако нямате възможност да постнете картинките от видим навсякъде сървър пратете ми ги на е-мейла зада ги направя видими. Просто ми е любопитно да ги видя, а предполагам и не само аз. @DaftFunk Сейв-ва се със Print Screen & Paint или Photoshop или каквото там имаш, защото сайта е с MacroMedia. Редактирано Март 28, 2005 от edgecrusher Цитирай
bulby Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 Жалко, че не могат да се използват всичките цветове - http://www.gibsoncustom.com/flash/products...s/finishes.html Blue burst, peacock и trans black много ми ловят окото... Цитирай
Fenix Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 Ето моята разработка. Доста стандартна си е,но и аз не падам по излишна екстравагантност Просто е много важно китарата да е черна...другото е ОК. Бах Аз си я направих същата и после като отворих тука... Цитирай
James Hetfield Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 Exploreri приемат ли се тука Цитирай
James Hetfield Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 (Редактирано) ей а от каде се смянят рамките на адаптерите, прагчетата и точките (или квото е там) по грифа разбрах как става Редактирано Март 28, 2005 от James Hetfield Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 28, 2005 Автор Отговорено Март 28, 2005 Разгледай секцията от ляво, там има опции за избор на всеки компонент. Само кликваш на всеки един и там ти дава възможните варианти. Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 можеха още малко волност да сложат ... още цветове, екстри ама кво да се прай и тва е нещ П.С хмм може ли за др. модели Цитирай
Recommended Posts