Hacksore Публикувано Май 11, 2007 Публикувано Май 11, 2007 Който има кардан Iron Cobra моля да сподели мнение и впечатления от този педал, защото и аз искам да си купя такъв, но ако може малко повече инфо. Thanx Цитирай
GroOveR Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Аз също съм стъпвал на такова нещо...кардана просто е идеален ако имаш пари...грабвай го Цитирай
imperor Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Ползвам го от близо година. Нямам голяма база за сравнение, понеже преди това свирех с два единични педала, а после взех едно Камко, което много добре си вършеше работата, а и още си я върши. Кобрата е страхотна. Просто си е маркова работа. Тук много сме я коментирали. Потърси още из раздела. Единствения проблем, който до сега е изникнал (специално при мене) е, че ако държиш кардана във помещение с повечко влага, шарнирите на карданните връзки ръждясват бързо. Това е доказателство за добра стомана, но и сериозен проблем за хора с нашите джобове. Решението е WD или някакъв друг спрей против ръжда, който можеш да намериш по железариите или бензиностанциите. Аз поне така си реших проблема. Пак повтарям - Кобрата е страхотна! Ако можеш - лапай без да мислиш повече! Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Май 26, 2007 Отговорено Май 26, 2007 Put your bits in a concrete mix! Цитирай
Katsko Отговорено Май 26, 2007 Отговорено Май 26, 2007 Първо- питай Гуглето, то не лъже Второ- тва е все едно да питаш "Да си купя ли Мерцедес, става ли за нещо?" Трето- аз имам такъв, препоръчвам ти го силно, има много "за", не на последно място уникалната здравина, яките чукчета, здравите степенки и пружини и почти никакви "против"(лично аз съм недоволен от системата за прикрепяне към обръча и тенденцията на един важен болт отдолу на степенката да се саморазвива), тъй че ако имаш кинти и откъде да си намериш- взимай! Има достатъчно опции за настройки, тъй че няма начин да ти се окаже неудобен. Четвърто- ако си вземеш такъв, моментално го смажи, най-добре с грес, моя дойде ужасно сух. Ае бегай към магазина, кво четеш тука Цитирай
bonzo Отговорено Май 27, 2007 Отговорено Май 27, 2007 Имперор,същият проблем с ръждичката го имах и аз с DW 5000,така че не само при Кобрата.Аз се оправям с редовно смазване с каквото ми попадне общо взето . Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 Мога да кажа за педала, че е среден клас в общата картинка. Наложил се е като някъв стандарт според мен. Много е хубав (от това, което съм чувал) и ще ти свърши работа. Все пак големи професионалисти свирят на него ! Цитирай
bi4o Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 (Редактирано) аз свиря на такъв кардан и съм много доволен, за жалост не е мой... взимай, това е моят съвет...скоро се надявам и аз да си взема такъв! малко офтопик: някой да е свирил на педал/и Axis...? ако е, моля да сподели впечатления... Редактирано Юни 1, 2007 от bi4o Цитирай
Danny47 Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 аз свиря на такъв кардан и съм много доволен, за жалост не е мой...взимай, това е моят съвет...скоро се надявам и аз да си взема такъв! малко офтопик: някой да е свирил на педал/и Axis...? ако е, моля да сподели впечатления... Аз не съм, но въпреки това ще се обадя. Като чета по форумите оставам с впечатление, че са удобни и бързи, но не и достатъчно издръжливи за парите си. По-доброто решение според мен (ако имаш пари за Аксис) е . Можеш да го проучиш по-подробно в сайта на http://www.trickdrums.com. Доста скъпо е, вървят по 800$, но според мен на това могат и внуците ти да свирят ! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 Свирил съм с Axis (Single)...много е хубаво Цитирай
YtseJam Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 Аз съм свирил с два единични аксиса на две каси. Никога не бих си купил такова нещо. Цитирай
drummer_93 Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 Кобрата изглежда доста стабилен и здрав педал.Имам голямото желание някой ден да притежавам такъв OФФ: Много ми харесват и серията педали на DW-9000. Цитирай
GroOveR Отговорено Юни 2, 2007 Отговорено Юни 2, 2007 Аз съм свирил с два единични аксиса на две каси. Никога не бих си купил такова нещо. Абсолютно си прав А и са супер грозни... Цитирай
bi4o Отговорено Юни 3, 2007 Отговорено Юни 3, 2007 Аз съм свирил с два единични аксиса на две каси. Никога не бих си купил такова нещо. Абсолютно си прав А и са супер грозни... абе аз нямам пари за такива педали, но питах защото ми прави впечатление, че бая барабанисти свирят на такива (Hellhammer, Derek Roddy, и тн.)... поне на клиповете в youtube... иначе Cobra-та ми е мега удобна, особено като натегнеш пружините на макс си е ебало мамата направо, к'ви бързини се достигат...!!! Цитирай
Recommended Posts