.:adXok:. Публикувано Май 11, 2007 Публикувано Май 11, 2007 След якия концерт на Delian, eL_NinYo и thedirt1 във фенса на следващата сутрин се събуждам с тая идейка: Hollow-Heart правена е само на Reason 3. Цитирай
zanev 70 Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 ...мммммм, много добре ..... абе не знам дали е само заради Рийзъна ама много в стил рания Депеш Мод ми звучи ... а аз съм си задочен фен на тая стилистика .... е ако изкараш и нещо в стила The Cure от 80-те ще е супер ...... може и вокал да има с други думи ... Цеко Цитирай
.:adXok:. Отговорено Май 11, 2007 Автор Отговорено Май 11, 2007 Когато имам вереме ще я доизкосурявам... сега си заминавам в Ловеч за Юръп!!! Това са само идейките от съня ми... трябва да ги изсвиря на живо... инструменти-и-и-и-и-и-и!!! Цеко е на 100% прав, аз искам да правя нещо средно между електро-метъл-фламенко!!! С мелодични викали и леко към Девин Таунсенд и Ръсел Алан. Абе въобще, както дойде... според случая, ад-хок! Цитирай
Recommended Posts