langoff Публикувано Октомври 4, 2020 Публикувано Октомври 4, 2020 Колеги, насочете ме към някой, който сменява бутони с нови?! На PA3X основните са хлътнали или счупени - СТАРТ/СТОП, МЕНЮ, ТЕМПО и др. Благодаря Изпратено от моят SM-N975F с помощта на Tapatalk Цитирай
Goshev Отговорено Октомври 8, 2020 Отговорено Октомври 8, 2020 (Редактирано) Колега, Langoff, не е трябвало да купуваш такъв инструмент! Обзалагам се, че не само бутоните, но и целият му външен вид, е съсипан. Очевидно е бил в ръцете на абсолютен хамалин. Казвам го съвсем отговорно, защото след 4 години и половина редовна домашна експлоатация, моя Pa3X, с който се разделих преди седмици, нямаше нито един намек за употреба, да не говорим за счупено, или хлътнало. Ако не ти се слуша конско, ето ти и съвет по същество: Гената, така го наричат, е прекрасен майстор (и музикант естествено), който преди години работеше в сервиза на Gemamusic - София и смени 1/3 от бутоните на моя Pa2X Pro. Сега работи на свободна практика. Мога да дам телефон за контакт на ЛС. Иначе препоръчвам сервиза на Gemamusic в столицата, или на MCI - Благоевград. Редактирано Октомври 8, 2020 от Goshev 1 Цитирай
langoff Отговорено Октомври 8, 2020 Автор Отговорено Октомври 8, 2020 Благодаря, колега. Аз работя професионално, а това е от съществено значение. Живо изпълнение почти всеки ден по 6-8 часа със задачата да ми купи апартамент... [emoji3] Външния му вид е безупречен въпреки шестте години напрегната работа. Взел съм го нов, но от работа се амортизира, колега... не е от хамалска работа... Така, че... Ще съм ти благодарен ако ми дадеш номера на човека на Нивелян... Поздрави! Sofia Live Band Изпратено от моят SM-N975F с помощта на Tapatalk Цитирай
Recommended Posts