DanielP. Публикувано Септември 28, 2020 Публикувано Септември 28, 2020 Здравейте. Търся си черна с черни адаптери(хъмбъкери) V образна китара с остри върхове от сорта на Jackson, Dean, Ltd, може и други марки между 500 -1000 лв. може и втора ръка може и да не е от България стига доставката да е на приемливи цени. Много малко избор има в България, а дори и много други големи сайтове из Европа като Thomann. Ще съм благодарен, ако ми помогнете. Цитирай
chris_barnes Отговорено Октомври 3, 2020 Отговорено Октомври 3, 2020 Мой, ако в томан не можеш да си намериш китара се ориентирай към някой лютиер. Ама там за 1000лв само снимка [emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
apoplexia Отговорено Октомври 3, 2020 Отговорено Октомври 3, 2020 Solar имат варианти, примерно https://www.solar-guitars.com/product/v2-6c-carbon-black-matte (търси втора ръка, намират се, а и доста често пускат B-stock с минимални козметични забележки). Thomann, musicstore и пр. предлагат богат избор на различни производители. Имай в предвид, че не е удобна за свирене в седнало положение. Ако дадеш повече информация за какви цели ще се използва, може да помогне. 1 Цитирай
Ламби Отговорено Октомври 7, 2020 Отговорено Октомври 7, 2020 Никога не съм си представял,че цвета на хъмбъкерите,тремолото и формата имат някакво отношение за акустичните характеристики на електрическа китара.Понеже потребителския клас китари на всечки марки се правят в Китай и Индонезия няма и значение какво пише на хедстока.Трябва да си купя една и от Алиекспрес за да имам преки наблюдения.Все пак Солар макар и нова марка предлагат всичко необходимо за напреднал музикант на разумна цена. Цитирай
whiplash159 Отговорено Октомври 8, 2020 Отговорено Октомври 8, 2020 Ако разбирам правилно, търсиш нещо такова? Цитирай
Ламби Отговорено Октомври 9, 2020 Отговорено Октомври 9, 2020 Нещо такова,като тоя Джексън може да си купи някой,който няма понятие от инструменти.Всичко освен боята и надписа е олеле майко ама и цената и е приемлива и гаранцията е бетон.Можеш да я връщаш,колкото пъти пожелаеш за три години. Цитирай
Recommended Posts