Baby Thomas Публикувано Март 27, 2005 Публикувано Март 27, 2005 Свалих тия дни Groove Agent на Steinberg и съм много впечатлен. Софта е много добре пипнат, има много големи възможности за постигане на сериозни резултати с него. Ето тук едно "single click" записче: http://babythomas.org/stuff/groove-agent-demo.mp3 Могат да се записват в МИДИ трак изсвирените от него партии, а след това да се редактират и/или прослушват с друг VST plugin като Battery или BFD. Изобщо е страхотен! П.П. Това, което дръпнах беше 400МВ и версията е 1.0. В Мулето витаят още две СД-та по 700МВ, на които не пише версията. Има ли някой идея дали е по-нова или е огромен ъпдейт или какво е точно? Благодаря Ви предварително... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 27, 2005 Автор Отговорено Март 27, 2005 Мда, на сайта на Steinberg пише, че Groove Agent 2 излиза през първата четвърт на 2005. Може би тия по-големите пакети са именно версия 2. Закачам и чакам!!! Цитирай
the_gorer Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 Странно - преди два дена почнах да смъквам Groove Agent и ето че сега се отваря тема за него. остават ми 20-30 MB докато го смъкна и искам да попитам дали става за правене на реалистично звучащи рок барабани. Може ли да се ползват външни файлове или всичко е ограничено до луповете, които вървят с него? :think: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 28, 2005 Автор Отговорено Март 28, 2005 Отново се сблъскваме на дръмс вълна! Самоцитирам се: Могат да се записват в МИДИ трак изсвирените от него партии, а след това да се редактират и/или прослушват с друг VST plugin като Battery или BFD. Тоест - не е ограничен до неговите си семпли, което е похвално и страшно ме изкефи. Минуси има. Общо взето са доста ограничени ритмите, надявам се версия 2 да разцепва повече. Но за практис, клик & плей случаи е супер. Също може да се ползва като вдъхновител за написването на нещо по-така. В самия мануал, който учудващо прочетох на 80% може би, пише че ако не ни кефи линията на басдръм-а просто го мютваме, пишем си нов и така... Цитирай
the_gorer Отговорено Март 28, 2005 Отговорено Март 28, 2005 Аз още вчера пробвах животното - добро е, харезва ми. Иначе за ползването на външни семплери ми е ясно. Въпросът ми беше дали ползва само неговите си лупове или всекакъв вид МИДИ. Ползва си всичко, с което го нахраниш. Бравос! Вградените ритми са доста дървени, но те по принцип не са необходими на никого, освен може би да ги ползваш вместо метроном за упражнения и репетиции. Цитирай
Recommended Posts